Tarptautinė studentų diena – kartu su „Žalgiriu“! 0

Artėjančios Tarptautinės studentų dienos proga puiki žinia visiems studijuojantiems ir studentaujantiems. Kauno „Žalgiris“  sveikina visus studentus ir dovanoja jiems puikią dovaną – bilietai į lapkričio 14 d. VTB Vieningosios lygos rungtynes su Talino „Kalev“ krepšininkais kainuos vos 2 Lt.

Lapkričio 17 d. yra paskelbta Tarptautine studentų diena. Praėjusio sezono metu vykdyta panaši akcija susilaukė didelio studentų dėmesio, todėl Kauno „Žalgiris“ nusprendė ją pakartoti ir šiais metais.

Susitikimo su „Kalev“ pradžia šį sekmadienį 18.40 val. Pateikus studento pažymėjimą „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje (Perkūno al. 5), bilieto kaina vos 2 Lt.

Iš anksto rezervuoti vietas Kauno sporto halėje galima ir kitą savaitę vyksiantiems dviems išskirtiniams mačams. Lapkričio 18 d. žalgiriečiai stos į Eurolygos dvikovą su Maskvos srities „Khimki“, o lapkričio 21 d. laukia pirmoji šio sezono akistata su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Beje, įsigyjant bilietus į LKL lyderių tarpusavio rungtynes, bus suteikiama 20 proc. nuolaida bilietams į susitikimą su „Khimki“. Nepraleiskite nė vienų Kauno „Žalgirio“ rungtynių Kauno sporto halėje!

Komentarai