„Žalgirio radijas“: Gyvuok per amžius, „Žalioji Mirtie“! 0

Gimtadienių maratonas „Žalgirio radijuje“ tęsiasi. Praėjusią savaitę paminėję Kauno „Žalgirio“ Klubo vienerių metų jubiliejų, šįkart švęsime ištikimiausių sirgalių organizacijos „Žalioji Mirtis“ oficialaus klubo įkūrimo 9-ąjį (įkurtas 2001 m. lapkričio 12 d.) ir neoficialiai solidų – 23-iąjį gimtadienį.

Aistringiausi fanai žaliai baltomis širdimis E tribūnoje pradėjo rinktis daug kam neatmenamais 1987-aisiais metais. Iš kelių žmonių veiklos pradžioje „Žalioji Mirtis“ išaugo į didžiausią krepšinio sirgalių klubą Lietuvoje, vienijantį daugiau nei 100 narių, kurie savo palaikymu suvienija visą sporto halę.

Žalgiriečiai žino, kad tribūnoje jie visada turės tvirtą užnugarį. Nesvarbu, kur komanda žaidžia, „Žalioji Mirtis“ keliauja paskui ją automobiliais, autobusais, traukiniais ar net lėktuvais. Puikus to pavyzdys – saujelė ištikimiausių „Žalgirio“ fanų, namie palikę visus darbus, nuskrido paskui žalgiriečius į Vitoriją, kur šio vakaro rungtynėse pabandys įkvėpti komandą pergalei.

Norėtum ir tu keliauti su „Žaliąja Mirtim“? Artimiausios išvykos į Lenkiją, kur Eurolygos bei VTB Vieningosios lygos rungtynėse „Žalgiris“ susikaus su Tomo Pačėso treniruojama „Asseco Prokom“ ekipa. Smulkesnę informaciją galite rasti čia.

Gimtadienio proga „Žalgirio radijas“ į svečius pasikvies „Žaliosios Mirties“ prezidentą Vaidą Plaušką. Įdomu, kaip prisijungti prie klubo? Kaip sekasi ištikimiausiems „Žalgirio“ aistruoliams? Tiesiog norite pasveikint „Žaliąją Mirtį“? Visus iškilusius klausimus bei sveikinimus rašyk komentarų skiltyje, o tiesioginiame eteryje, „Žalgiris.lt“ rubrikoje, į juos bus atsakyta.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Visą informaciją apie „Žalgirio radiją“, anonsus ir galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei pakvietimų į rungtynes rasite oficialioje laidos interneto svetainėje Facebook socialiniame tinkle.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai