Žalgiriečiai į Lietuvą grįžo kupini teigiamų emocijų (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ komanda, trečiadienį Eurolygos A grupės rungtynėse Vitorijoje iškovojusi įspūdingą pergalę prieš „Caja Laboral“, ketvirtadienį parskrido į Lietuvą. Krepšininkai buvo puikiai nusiteikę ir SPORT1 televizijai teigė, jog Ispanijoje tiesiog įvykdė savo misiją.

Rimtai analizuoti dvikovos krepšininkams nebuvo lengva – kol vieni dalinosi įspūdžiais, kiti šiuos draugiškai traukė per dantį. Visos kelionės į Kauną metu „Žalgirio“ autobuse netilo juokas, o tai tik eilinį kartą patvirtino, jog atmosfera ekipoje – išties puiki.

„Per vasarą gerai padirbėjau, todėl ir žaidžiu geriau. Tai buvo išties svarbi pergalė, dar vienas žingsnis mūsų tikslo link. Mano nuomone, gerai darbavomės tiek gynyboje, tiek ir puolime. Visas 40 minučių kontroliavome mačo eigą. Pabaigoje tereikėjo sumesti baudas, ką sėkmingai padarėme“, – kalbėjo pagrindiniu rungtynių herojumi tapęs Mirza Begičius.

Jam antrino ir įžaidėjas Mantas Kalnietis: „Pataikėme savo metimus, susitvarkėme su užduotimis puolime ir gynyboje. Pavyko surengti nemažai greitų atakų, o tai taip pat turėjo nemažai įtakos galutiniam rezultatui. Važiavome laimėti ir savo užduotį sėkmingai įgyvendinome.“

Pilną SPORT1 televizijos reportažą galite peržiūrėti čia:

Komentarai