„Žalgirio radijo“ pakalbintas S.Scariolo: „Savo komandoje norėčiau matyti didžiąją dalį žalgiriečių“ 0

„Žalgirio radijas“ lieka ištikimas sau – šį vakarą laidoje (17.00-18.00 val.) Jūs išgirsite dar vieną išskirtinį interviu. Po Maskvos srities „Khimki“ komandos antradienio rytinės treniruotės mintimis apie artėjančias Eurolygos rungtynes su laidos vedėju Karoliu Tiškevičiumi sutiko pasidalinti vyriausiasis Ispanijos rinktinės ir „Khimki“ komandos strategas Sergio Scariolo.

Unikalią galimybę išgirsti rytdienos Eurolygos „Žalgirio“ varžovų trenerio mintis turėsite tik šio vakaro „Žalgirio radijo“ laidoje.

Kaip įprasta, trečiadieniniame „Žalgirio radijuje“ taip pat karaliauja internautų rubrika – „Žalgiris.lt“. Pakalbinę vieną geriausių Europos trenerių nutarėme Jums pasiūlyti, jau šį vakarą nuspręsti, kuris Eurolygos komandos treneris yra pats geriausias? Siūlome Jums šios temos komentarų skiltyje sudėlioti, Jūsų manymu, dešimtuką geriausiųjų strategų, išskiriant juos vietomis nuo 10-os iki 1-os. Kad būtų paprasčiau, straipsnio apačioje pateikiame Jums visus Eurolygos trenerius ir jų komandas.

Tai dar ne viskas, ką šiandien per vieną laidos valandą Jums ketina pasiūlyti „Žalgirio radijas“. Rubrikoje „Stora piniginė“ girdėsite žalgiriečio Omaro Samhano šios savaitės Eurolygos rungtynių prognozes. Ankščiau šioje laidos rubrikoje gana sėkmingai rungtynių baigtis spėliojo ir Aleksandras Čapinas, Mindaugas Kuzminskas, Mantas Kalnietis bei Sigitas Kavaliauskas.

Lyg to dar būtų maža, „Žalgirio radijas“ jau šį vakarą vienam iš Jūsų padovanos neįtikėtiną dovaną. Bilietų į pirmojo Eurolygos rato paskutiniąsias rungtynes ketvirtadienį Kauno sporto halėje beveik nebeliko, tačiau šiandien laidoje vienas iš klausytojų laimės du bilietus į rytdienos rungtynes „Žalgiris“ – „Khimki“.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir sužinosite, kaip galite iškovoti porą bilietų į Kauno sporto halę jau rytoj. Šiame laidos puslapyje kiekvieną dieną taip pat susipažinsite su naujausiais laidos anonsais, turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams taip, kaip šią savaitę „Žalgirio radijo“ puslapio nariai Facebooke pakalbino S.Scariolo.

Taigi jau šį vakarą „Žalgirio radijas“ Jums siūlo išgirsti S.Scariolo ir O.Samhano pokalbius su laidos vedėju K.Tiškevičiumi, sudaryti geriausių Eurolygos trenerių dešimtuką ir laimėti net du kvietimus į rungtynes Kauno „Žalgiris“ – Maskvos srities „Khimki“!

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

TRENERIS

KOMANDA

VIETA GRUPĖJE

TOMAS PAČĖSAS

Gdynės „Asseco Prokom“

Grupė A: 6 (0-4)

VLADIMIR JOVANOVIČ

Belgrado „Partizan“

Grupė A: 3-5 (2-2)

DAVID BLATT

Tel Avivo „Maccabi“

Grupė A: 1-2 (3-1)

MATTEO BONICIOLLI

Romos „Lottomatica“

Grupė B: 3-5 (2-2)

GIOVANNI BOZZI

Šarlerua „Spirou“

Grupė B: 6 (0-4)

PIERO BUCCHI

Milano „Armani Jeans“

Grupė D: 3-4 ( 2-2)

CHRIS FLEMING

Bambergo „Brose Baskets“

Grupė B: 3-5 (2-2)

AITO GARCIA RENESES

Malagos „Unicaja“

Grupė B: 3-5 (2-2)

DUŠKO IVANOVIČ

Vitorijos „Caja Laboral“

Grupė A: 3-5 (2-2)

DUŠAN IVKOVIČ

Pirėjo „Olympiacos“

Grupė B: 1-2 (3-1)

ERMAN KUNTER

Šolė „Basket“

Grupė C: 4 (2-2)

ETTORE MESSINA

Madrido „Real“

Grupė B: 1-2 (3-1)

SVETISLAV PESIČ

Valensijos „Power Electronics“

Grupė D: 5-6 (1-3)

ŽELJKO OBRADOVIČ

Atėnų „Panathinaikos“

Grupė D: 1-2 (3-1)

XAVIER PASCUAL

Barselonos „Regal Barcelona“

Grupė C: 3-2 (3-1)

VELIMIR PERASOVIČ

Stambulo „Efes Pilsen“

Grupė D: 3-4 (2-2)

ACO PETROVIČ

Kauno „Žalgiris“

Grupė A: 1-2 (3-1)

SIMONE PIANIGIANI

Sienos „Montepaschi“

Grupė C: 2-3 (3-1)

ZDRAVKO RADULOVIČ

Zagrebo „Cibona“

Grupė C: 5-6 (0-4)

SERGIO SCARIOLO

Maskvos srities „Khimki“

Grupė A: 3-5 (2-2)

NEVEN SPAHIJA

Stambulo „Fenerbahce Ulker“

Grupė C: 1 (4-0)

ALEKSANDAR TRIFUNOVIČ

Vilniaus „Lietuvos rytas“

Grupė C: 5-6 (0-4)

DUŠKO VUJOŠEVIČ

Maskvos CSKA

Grupė D: 5-6 (1-3)

JURE ZDOVC

Liublianos „Union Olimpija“

Grupė D: 1-2 (3-1)

Komentarai