SPORT1: Nuo šiol „Žalgirio“ rungtynės Eurolygoje – dar arčiau žiūrovų 0

Pergalingą žygį Eurolygoje „Žalgiris“ gali pratęsti jau šį vakarą Kauno sporto halėje. Kaip komandos pasirodymą šiame sezone vertina Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vladas Garastas? Kokios nuotaikos į rūbinę žalgiriečiai sugrįš po rungtynių? Ar kauniečiai  ir antrą kartą šį sezoną  pamokys Rusijos žvaigždžių desantą? Visi atsakymai –  specialioje tiesioginėje laidoje „Žalgiris TV“ per SPORT1.

Kiekvienoms „Žalgirio“ namų rungtynėms Eurolygoje ypatingą dėmesį skirianti tiesioginė SPORT1 laida krepšinio fanams dovanoja dar daugiau emocijų. Nuo šiol svarbiausios naujienos tiesiai iš arenos bus transliuojamos ne tik likus valandai iki rungtynių, bet ir po jų. Laidos  kūrybinė grupė suteiks galimybę kartu su žalgiriečiais išgyventi rungtynių atomazgą rūbinėje. Tiesiogiai bus transliuojama ir spaudos konferencija, kurioje – karščiausi trenerių komentarai ir mintys .

„Žalgiris TV“ taip pat išsamiai apžvelgs paskutines abiejų komandų rungtynes. Laidos vedėjas Saulius Nalivaika išskirs komandų lyderius, pabrėš stipriąsias ir silpnąsias ekipų puses. Žiūrovai per laidą galės prognozuoti rungtynių baigtį, diskutuoti apie mačo eigą ir už tai būti apdovanoti.

Išskirtinis dėmesys „Žalgirio“ rungtynėms Eurolygoje tiesiogiai tik per SPORT1 ketvirtadienį 18:45 ir 21:45.

Komentarai