„Žalgirio“ suvenyrų parduotuvės iškilmingas atidarymas – pirmadienį „Kauno Akropolyje“ 0

Lapkričio 22 d., pirmadienį, 13.00 val. „Kauno Akropolyje“ bus iškilmingai atidaryta ilgai laukta oficiali Kauno „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvė. Jos atidarymo šventėje apsilankys ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Paulius Jankūnas, Marcusas Brownas bei Travisas Watsonas.

Šventiniame atidaryme aistruolių lauks viktorina, žalgiriečių autografai ir bendros nuotraukos. Ypatingas aptarnavimas garantuotas pirmiesiems „Žalgirio“ parduotuvės pirkėjams – juos aptarnaus patys „Žalgirio“ krepšininkai.

„Kauno Akropolio“ antrame aukšte Karmelitų alėjoje įrengtoje legendinio Kauno klubo parduotuvėje krepšinio mėgėjai ras pilną „Žalgirio“ suvenyrų asortimentą. Pradedant rašikliais ar puodeliais su komandos simbolika, baigiant šalikais ir marškinėliais. Vėliau čia bus galima įsigyti ir bilietų į rungtynes.

„Žalgirio“ suvenyrų parduotuvę įrengė oficialus „Žalgirio“ atributikos gamintojas ir platintojas „Copy1“. Čia bus prekiaujama pilnu „Žalgirio“ suvenyrų asortimentu, kuriame ir kitų oficialių atributikos gamintojų – įmonių „Audimas“ ir „Adikopas“ produkcija.

Komentarai