SPORT1 eteryje – neeilinė transliacija, skirta Lietuvos krepšinio milžinų dvikovai 0

Sekmadienio vakarą krepšinio aistruoliai plūs į Kauno sporto halę ir rinksis prie TV ekranų. Krepšinio šalies dėmesį prikaustys Kauno „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ dvikova. Šiam susitikimui SPORT1 televizija skiria net tris valandas tiesioginio eterio. „SPORT1 savaitgalio“ studija keliasi į Kauno sporto halę, iš kurios bus pranešamos karščiausios naujienos, kalbinami ekspertai, žaidėjai ir fanai. O po rungtynių  – tiesioginė spaudos konferencijos transliacija.

Prieš Lietuvos grandų dvikovą ekipų rezultatai skirtingi. Kauno „Žalgiris“ tęsia pergalingą pasirodymų seriją Eurolygoje ir Vieningoje krepšinio lygoje. Vilniaus „Lietuvos rytas“  šiose lygose tėra iškovoję tik po vieną pergalę. Sostinės ekipos viltys siejamos su ką tik komandos gretas papildžiusiu Šarūnu Jasikevičiumi. Ar keturiskart Eurolygos čempionas padės „Lietuvos rytui“ atsilaikyti prieš „Žalgirį“, kurio sudėtyje net penki pasaulio krepšinio čempionato bronzos laimėtojai?

Likus pusvalandžiui iki rungtynių, „SPORT1 savaitgalis“ išsamiai apžvelgs praėjusio sezono LKL finalo serijos trilerį, kalbins krepšinio ekspertus, pateiks naujausią informaciją iš ekipų stovyklų, kvies žiūrovus spėti rungtynių baigtį.

Po rungtynių Kauno sporto halėje įsikūrusioje studijoje lankysis krepšininkai ir krepšinio specialistai. Žiūrovai tai pat turės galimybę tiesiogiai stebėti spaudos konferenciją, kurioje – krepšininkų ir trenerių komentarai dar neatslūgus aistroms.

Speciali transliacija, skirta Lietuvos krepšinio grandų dvikovai, jau sekmadienį nuo 16:30, Kauno „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynės  – 17:00 tiesiogiai per SPORT1.

Komentarai