„Žalgirio radijas“: Eurolygos reguliarusis sezonas įpusėjo! 0

Prestižiniame Senojo žemyno krepšinio turnyre visos ekipos jau sužaidė po penkerias rungtynes. Po pirmojo Eurolygos rungtynių rato turnyre nebeliko nepralaimėjusių komandų, o septynios geriausios ekipos savo sąskaitose turi tik po vieną pralaimėjimą: Tel Avivo „Maccabi“, Pirėjo „Olympiacos“, Sienos „Montepaschi“, Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Atėnų „Panathinaikos“, Liublianos „Union Olimpia“ ir Kauno „Žalgiris“.

Kokį įspūdį Jums paliko pirmoji reguliariojo Eurolygos sezono pusė? Kuri komanda Jus labiausiai nustebino, o kuri nuvylė? Kaip vertinate Kauno „Žalgirio“ komandos pasirodymą per pirmąsias penkerias sezono rungtynes ir kiek pergalių galime tikėtis antrajame Eurolygos rate?

Savo pastebėjimus ir atsakymus į mūsų temos klausimus prašome palikti šios temos komentarų skiltyje. Įdomiausius Jūsų pamąstymus „Žalgirio radijo“ vedėjas Karolis Tiškevičius peržvelgs laidos metu „Žalgiris.lt“ rubrikoje šį vakarą.

Šiandien „Žalgirio radijo“ laidoje taip pat girdėsite ir Daniaus Šalengos trečiadienio ir ketvirtadienio Eurolygos dvikovų prognozes rubrikoje „Stora piniginė“. Praėjusią savaitę šioje rubrikoje prognozavo žalgirietis Omar Samhan, kuriam pavyko atspėti ir keletą netikėtų rezultatų.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais, turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

GROUP A

Maccabi Electra

4-1

Zalgiris

4-1

Partizan mt:s

3-2

Caja Laboral

2-3

BC Khimki

2-3

Asseco Prokom

0-5

 

GROUP B

Olympiacos

4-1

Real Madrid

3-2

Unicaja

3-2

Brose Baskets

2-3

Lottomatica Roma

2-3

Spirou Charleroi

1-4

 

GROUP C

Montepaschi Siena

4-1

Fenerbahce Ulker

4-1

Regal FC Barcelona

3-2

Cholet Basket

3-2

Lietuvos Rytas

1-4

Cibona Zagreb

0-5

 

GROUP D

Panathinaikos

4-1

Union Olimpija

4-1

Efes Pilsen

3-2

Armani Jeans Milano

2-3

Power Elec. Valencia

1-4

CSKA Moscow

1-4

 

 

Komentarai