„Žalgiris“ Belgrade į viešbutį vyko lydimas ginkluotų pareigūnų 0

Paulius Garkauskas iš Belgrado, www.DELFI.lt

Vėlų trečiadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai atvyko į Belgradą, kur ketvirtadienį rungtynėmis su „Partizan“ ekipa pradės antrą Eurolygos turnyro A grupės ratą. Jau prie Belgrado oro uosto žalgiriečius pasitiko policijos pareigūnai, kurie palydėjo autobusą, vežusį Kauno klubo krepšininkus, iki viešbučio durų.

Jau nuo pat kelionės pradžios „Žalgiris“ ėmė ruoštis bene sunkiausiam šio sezono susitikimui. Pakeliui į Vilniaus oro uostą žalgiriečiai stebėjo „Partizan“ bei „Caja Laboral“ ekipų dvikovą.

Iš Vilniaus krepšininkai nuskrido į Frankfurtą, kur skrydžio į Belgradą teko laukti ilgiau nei 5 valandas. Per šį laiką kauniečiai stebėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Stambulo „Fenerbahce“ rungtynes.

Nors Belgrade „Žalgirio“ nepasitiko audringu savo komandos palaikymu garsėjantys „Partizan“ fanai, autobusą su žalgiriečiais iki Belgrado „Continental“ viešbučio lydėjo net du policijos ekipažai.

Prie viešbučio žalgiriečių laukė vietinės televizijos žurnalistai, su kuriais bendravo Dainius Šalenga. Taip pat Belgrade ekipą sutiko „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas, kuris atvyko atskirai nuo komandos.

Ketvirtadienio rytą „Žalgiris“ surengs vienintelę treniruotę „Pionir“ arenoje. Vėliau krepšininkai stebės bei analizuos „Partizan“ žaidimą, o vakare laukia rungtynės.

Komentarai