Belgrado „Pionir“ arena žalgiriečiams įspūdžio nepadarė (FOTO) 0

Paulius Garkauskas iš Belgrado, www.DELFI.lt

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį priešpiet surengė vienintelę treniruotę Belgrado „Pionir“ arenoje, kur ketvirtadienio vakarą rungtynėmis su vietos „Partizan“ ekipa pradės antrąjį Eurolygos turnyro A grupės ratą. Didelio įspūdžio žalgiriečiams arena nepadarė – iš lauko žiūrint net sunku būtų patikėti, kad šiame pastate apskritai įrengta krepšinio arena. „Mūsų halėje dar žaisti ir žaisti“, – tokie buvo pirmieji žalgiriečių įspūdžiai žengiant į „Pionir“ arena.

Nuotraukos iš treniruotės Belgrade – Zalgiris.lt fotogalerijoje.

Kiek daugiau nei 8 tūkstančius sirgalių talpinanti arena žvelgiant iš šalies atrodo lyg daugiabutis. 1973 metais pastatytas pastatas, atrodo, nuo tų laikų tesulaukė smulkaus kosmetinio remonto.

Bet kokiu atveju, apšiurusią areną ketvirtadienio vakarą atgaivins „Partizan“ fanai, kurie garsėja kaip kaip aršiausi ir audringiausi sirgaliai Europoje.

Vienintelėje lengvoje treniruotėje žalgiriečiai prasimankštino bei pakartojo paruoštus derinius. Vėliau treniruotės surengta „Partizan“ rungtynių peržiūra, po kurios laukia pietūs bei poilsis iki rungtynių.

Komentarai