Patek į VTB finalinį ketvertą – dėl automobilio! 0

Tęsiasi VTB Vieningosios lygos organizuojamas spėjimų konkursas, kurio nugalėtojo laukia ypatingas prizas – „SsangYong Rexton“ visureigis. Konkurso dalyvių patogumui startavo naujas interneto tinklapis www.united-league.com, kuriame prognozuotojai gali aktyviai sekti konkurso eigą, pateikti bei keisti spėjimus iki pat rungtynių pradžios.

Penki geriausiai konkurse pasirodę sirgaliai laimės bilietus į kitų metų balandį vyksiančias Finalinio ketverto varžybas ir turės galimybę kautis dėl automobilio, kurį tikrai gaus vienas iš penkių tiksliausių prognozuotojų.

Konkurso taisyklės ir sąlygos yra paprastos.

Prieš kiekvienas rungtynes dalyviai turi nurodyti:

Mačo laimėtoją; Rezultato skirtumą; Rezultatyviausius kiekvienos komandos žaidėjus. Pavyzdys:

„Asseco Prokom“ – „Kalev“ „Kalev“ +1 D.Ewingas („Asseco Prokom“), R.Krabbendamas („Kalev“). Taškų skaičiavimo sistema:

1 taškas – teisingas rungtynių nugalėtojo spėjimas; 3 taškai – teisingas rezultatyviausio žaidėjo spėjimas (jei keli žaidėjai pelno tiek pat taškų, spėjimas vis tiek laikomas teisingu); 10 taškų – teisingas rezultato skirtumo spėjimas (jei buvo teisingas nurodytas mačo laimėtojas); 20 taškų – jei visi vienų rungtynių spėjimai buvo teisingi. Kas toliau? Po kiekvienų rungtynių dalyvių taškai bus suskaičiuojami. Sudarytoje dalyvių lentelėje galėsite matyti savo rezultatus ir lyginti su kitų dalyvių spėjimais. VTB Vieningosios lygos reguliariojo sezono pabaigoje penki turnyrinės lentelės lyderiai laimės bilietus į Finalinio ketverto varžybas (visos kelionės ir apgyvendinimo išlaidos bus apmokėtos organizatorių), o vienas jų sulauks ir patogaus „SsangYong Rexton“ visureigio!

Stebėkite VTB Vieningosios lygos rungtynes, dalyvaukite spėjimų konkurse, patekite į Finalinį ketvertą ir laimėkite automobilį!

Komentarai