„Žalgirio radijo“ eteryje – vieša konferencija su R.Grigu 0

Dar vienas specialus „Žalgirio radijo“ pašnekovas šį vakarą laukia visų laidos klausytojų – studijoje svečiuosis neseniai Kauno „Žalgirio“ sporto direktoriumi tapęs Rimantas Grigas. Klausimus „Žalgirio radijo“ pašnekovui dabar ir laidos metu galite pateikti šios temos komentarų skiltyje.

R.Grigas ne tik ilgus metus vadovavo „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ vaikinams, bet ir dvejus metus, nuo 2006 metų gruodžio iki 2008 m. spalio vidurio, dirigavo Kauno „Žalgirio“ komandai. Treniruodamas reprezentacinę Kauno komanda treneris du kartus iškovojo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurę, du kartus laimėjo Baltijos krepšinio lygą (BBL) ir triumfavo prestižiniame Aleksandro Gomelskio taurės turnyre.

Šiandien „Žalgirio radijo“ laidoje taip pat girdėsite ir Jūsų visų pamėgtą, šmaikščią ir lengvai sarkastišką „Orų prognozę“ su jaunąja krepšinio sinoptike Mingaile. Kur dingo dar jaunesnis jos kolega Marius? Tai taip pat sužinosite šį vakarą.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai