D.Sharpas „Žalgirio radijo“ laidai: „Po mano metimo verkė visi: tiek lietuviai, tiek ir žydai“ 0

Jau rytoj Kauno sporto halėje Eurolygos A grupėje įvyks atsakomasis šio sezono Kauno „Žalgirio“ ir Tel Avivo „Maccabi“ susitikimas. Po 2004-ųjų metų košmaro kiekvienas mačas tarp „žaliai baltųjų“ ir „geltonųjų“ turi išskirtinį atspalvį ir niekada neapsieina be abiejų komandų aistruoliams iškylančių prisiminimų.

„Žalgirio radijo“ laidoje šį vakarą Jūs išgirsite unikalų ir išskirtinį interviu su „Maccabi“ ekipos gerbėjų numylėtiniu, veteranu Derricku Sharpu. Ko gero vienas nemėgstamiausių krepšininkų Lietuvoje, specialiai „Žalgirio radijui“, apgailestavo, kad jo metimas mūsų šalyje sukėlė tikrą nusivylimo bangą ir tvirtino, kad tai buvo Dievo sprendimas.

D.Sharpas taip pat prisipažino, kad ateityje ketina tapti Tel Avivo „Maccabi“ vyriausiuoju treneriu. „Žudikas kūdikio veidu“ pridūrė, kad jis bus geresnis treneris, nei žalgirietis Marcusas Brownas.

Šiuo klausimu mes laukiame ir Jūsų nuomonės trečiadienio „Žalgirio radijo“ rubrikoje „Žalgiris.lt“. Kuris veteranas, D.Sharpas ar M.Brownas, Jūsų manymu, pretenduoja tapti pranašesniu strategu? Būtų įdomu, jei savo sprendimus trumpai argumentuotumėte. Savo nuomonę kviečiame išdėstyti šios temos komentarų skiltyje. Jūsų pamąstymus tiesioginiame „Žalgirio radijo“ eteryje šį vakarą skaitys ir laidos vedėjas Karolis Tiškevičius.

Šiandien „Žalgirio radijo“ laidoje taip pat girdėsite ir Tomo Delininkaičio savaitės Eurolygos rungtynių prognozę rubrikoje „Stora piniginė“. Žalgirietis „nevyniojo žodžių į vatą“ ir tiesmukai išskyrė šios savaitės Eurolygos favoritus ir autsaiderius.

Taigi ir šį vakarą nepraleiskite „Žalgirio radijo“ interviu su D.Sharpu, T.Delininkaičiu ir galimybės tiesioginiame eteryje padiskutuoti dienos tema „Žalgiris.lt“ rubrikoje bei išrinkti perspektyvesnį trenerį iš dviejų veteranų, D.Sharpo ir M.Browno.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais, turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai