T.Delininkaitis prognozuoja Eurolygos septintojo turo rezultatus (AUDIO) 0

Trečiadienį Eurolygoje prasidės septintojo turo dvikovos. Šių rungtynių baigtis „Žalgirio radijo“ rubrikoje „Stora piniginė“ prognozavo Kauno „Žalgirio“ snaiperis Tomas Delininkaitis.

„Manau, jog A grupėje pergales iškovos Maskvos srities „Khimki“, „Caja Laboral“ ir mes – „Žalgiris“. Rusijos ekipa demonstruoja neblogą formą ir žais namie, tad pergalę skirčiau ne „Partizan“, o būtent jiems. Kitoje dvikovoje taip pat turėtų laimėti šeimininkai – savų sirgalių akivaizdoje „Caja Laboral“ visada demonstruoja labai gerą krepšinį ir juos įveikti niekam nėra lengva. Taip pat, manau, jog pergale džiaugsimės ir mes – kiek žinau, bilietų į šią dvikovą jau seniai nebėra, tad bus puiki atmosfera. Tuo tarpu ir mes patys esame nusiteikę pademonstruoti charakterį ir pasiekti teigiamą rezultatą“, – savo grupės rezultatus spėliojo žalgirietis.

B grupėje T.Delininkaitis buvo linkęs pergales skirti „Olympiacos“, „Unicaja“ ir „Lottomatica“ komandoms. „Jei dėl „Olympiacos“ esu visiškai tikras, tai įdomiau bus Malagoje. Vis tik esu linkęs teigti, kad „Real“ kluptelės dar kartą“, – tikino T.Delininkaitis.

Drąsiausiai žaidėjas numatė C grupės rezultatus, kur neabejojo Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Sienos „Montepaschi“ ir Barselonos „Regal Barcelona“ sėkme: „Čia nėra jokių klausimų“, – užtikrintai pareiškė gynėjas.

Paskutinėje D grupėje T.Delininkaitis vylėsi, jog pasiseks lietuvių atstovaujamiems klubams. „CSKA – „Panathinaikos“ akistatoje išvysime įnirtingą kovą, o pergalę lems mažos detalės, kadangi abi komandos yra aukšto lygio. Vis tik esu linkęs manyti, jog laimės CSKA. Valensijos „Power Electronics“ nebus lengva su Stambulo „Efes Pilsen“, tačiau praėjusiame ture Roberto Javtoko komanda parodė, jog moka žaisti. Manau, jie dar gali patekti į kitą etapą. Sunku prognozuoti ir Liublianos „Union Olimpija“ – Milano „Armani Jeans“ rungtynes. Slovėnai labai gerai žaidžia namuose, tačiau favoritais laikyčiau italus.“

Eurolygos septintojo turo rungtynės:

Gruodžio 1 d.

Maskvos srities „Khimki“ (Rusija) – Belgrado „Partizan“ (Serbija)
Maskvos CSKA (Rusija) – Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija)
Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (Turkija) – Zagrebo „Cibona“ (Kroatija)
Vitorijos „Caja Laboral“ (Ispanija) – Gdynės „Asseco Prokom“ (Lenkija)
Sienos „Montepaschi“ (Italija) – Vilniaus „Lietuvos rytas“ (Lietuva)

Gruodžio 2 d.

Kauno „Žalgiris“ (Lietuva) – Tel Avivo „Maccabi Electra“ (Izraelis)
Pirėjo „Olympiacos“ (Graikija) – Bambergo „Brose Baskets“ (Vokietija)
Romos„Virtus“ (Italija) – Šarlerua „Spirou“ (Belgija)
Malagos „Unicaja“ (Ispanija) – Madrido „Real“ (Ispanija)
Barselonos „Regal Barcelona“ (Ispanija) – Šolė „Cholet Basket” (Prancūzija)
Valensijos „Power Electronics“ (Ispanija) – Stambulo „Efes Pilsen“ (Turkija)
Liublianos „Union Olimpija“ (Slovėnija) – Milano „Armani Jeans“ (Italija)

Komentarai