Globos namų auklėtiniai džiaugiasi „Žalgirio“ Klubo socialine akcija (VIDEO) 0

Praėjusį savaitgalį Kauno sporto halėje vykusias „Žalgirio“ rungtynes su šiauliečiais įdėmiai bei triukšmingai stebėjo ir penkiolika Pagynės vaikų namų auklėtinių. Juos į sporto halę pakvietė ir palydėjo „Žalgirio“ Klubo nariai, pradėję vykdyti socialinę akciją.

Legendinio žalgiriečio Modesto Paulausko vadovaujamo „Žalgirio“ Klubo organizuojamos akcijos tikslas – padėti vaikams iš vaikų globos namų lengviau integruotis į visuomenę, atrasti naujų pomėgių, kelti sau aukščiausius tikslus gyvenime ir, svarbiausia, tikėti, kad norai pildosi.

Su Pagynės vaikų namų auklėtiniais Klubo nariai susitiko prieš porą savaičių ir tuomet pakvietė apsilankyti artimiausiose Kaune vyksiančiose LKL rungtynėse.

Į sporto halę atvykę vaikai sulaukė daug neužmirštamų įspūdžių. Per komandų pristatymą kiekvienas „Žalgirio“ krepšininkas į aikštę žengė už rankos laikydamas jaunuosius gerbėjus. Po rungtynių žalgiriečiai su vaikais įsiamžino bendrose nuotraukose.

„Džiaugiamės šia dovana. Ypač jaudinomės, nes žinojome, kad reikės išvesti krepšininkus į aikštę, tačiau viskas puikiai pavyko. Įspūdžiai – nepakartojami“, – sakė su draugais ir draugėmis iš Pagynės rungtynėse apsilankiusi Sandra.

Visą sezoną vyksiančios socialinės akcijos metu „Žalgirio“ Klubo nariai lankysis įvairiuose vaikų globos namuose visoje Lietuvoje, atveš lauktuvių ir suteiks vaikams tai, ko jiems labiausiai trūksta – šilumos ir nuoširdaus bendravimo, o vėliau juos pakvies atvykti į „Žalgirio“ rungtynes.

Kauno „Žalgirio“ Klubas – tai garbės klubas, vienijantis visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ komandos sėkmė, veikla, sprendimai, komentarai. Klubas apjungia tuos, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda. Prisijunk ir tu! Narystės anketas platina Ūkio bankas ir www.zalgiris.lt.

Komentarai