„Žalgirio radijas“ pristato: jaunimo komanda „Žalgiris-Sabonio mokykla“ 0

Natūralu, kad daugiausiai krepšinio aistruolių dėmesio sulaukia pačio aukščiausio meistriškumo komandos, rungtyniaujančios stipriausiose Europos ir pasaulio lygose. Lietuvos krepšinio gerbėjų nereikia įkyriai budinti, nuolat priminti ir įtikinėti, kad artėja svarbi Kauno „Žalgirio“ dvikova Eurolygoje, LKL finalų serija ar tiesiog eilinės rungtynės – sporto halėje dažniau trūksta sėdimų vietų nei krepšinio sirgalių.

Tačiau šį vakarą „Žalgirio radijas“ tikisi Jūsų dėmesio komandai, kuri parengė daugybę dabar jau puikiai Europai pažįstamų žaidėjų – Kauno „Žalgiris-Sabonio mokykla“. Jūsų pamastymų temos komentarų skiltyje laukiame jau dabar!

Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) komanda, dar kitaip vadinama Kauno „Žalgirio“ dubleriais, šiame sezone demonstruoja jaunatviškai solidų žaidimą. Neįtikėtina, bet ekipa (11 pergalių ir 6 pralaimėjimai), kurios amžiaus vidurkis yra 18,2 metų, įpusėjus sezonui NKL čempionate dalijasi 3-iąją vietą kartu su Kauno „LKKA-Atleto“ ir „KK Radviliškio“ ekipomis.

Vakar „Žalgirio radijo“ laidos interviu Kauno „Žalgirio“ komandos dublerių kapitonas Gediminas Žylė džiaugėsi, kad jaunųjų žalgiriečių namų rungtynėse apsilanko vis daugiau gerbėjų. Labiausiai patyręs „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ žaidėjas (22 m.) taip pat pripažino, kad žiūrovų dėmesys motyvuoja ir labai prisideda prie iškovojamų pergalių.

Šį vakarą „Žalgirio radijas“ laukia Jūsų pastebėjimų apie Kauno „Žalgirio“ jaunimą. Ar lankotės žalgiriečių dublerių rungtynėse? Ar domitės jų rezultatais ir asmeniniais pasiekimais? Jei nesilankote žalgiriečių NKL rungtynėse, kokios yra to priežastys? Taip pat kviečiame visus dalyvauti dienos apklausoje.

Visos laidos metu rubrikoje „Žalgiris.lt“ Jūsų pastebėjimus tiesioginiame eteryje peržvelgs „Žalgirio radijo“ vedėjas Karolis Tiškevičius. Šį vakarą taip pat girdėsite rubriką „Stora piniginė“, kurioje dar vienas žalgirietis prognozuos, kaip pasibaigs šios savaitės Eurolygos susitikimai.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais, turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai