„Techcom“ – pirmoji įmonė, tapusi Žalgirio Klubo nare 0

Kauno Žalgirio Klubas, daugiau nei metus vienijantis tuos, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda, plečia savo gerbėju gretas – Klubo nare tapo pirmoji įmonė, UAB „Techcom“.

Įvairius instaliavimo darbus atliekančios bendrovės direktorius Rolandas Kymantas neslėpė džiaugsmo dėl bendradarbiavimo pradžios:

„Aš, kaip tikriausiai ir dauguma kitų, užaugau kartu su „Žalgiriu“. Man šis vardas reiškia daug daugiau nei tik komandos pavadinimą – tikriausiai žinote, ką turiu galvoje. Vos įsisteigus Žalgirio Klubui nė nesuabejojęs tapau jo nariu, iš paskos pasekė ir mano sūnus. Džiaugiuosi, kad atsirado galimybė į Klubą įrašyti ir įmonę. Būti taip arti šalia „Žalgirio“ – turėtų būti visų Kauno verslininkų svajonė.“

„Smagu, kad Žalgirio Klubas plečiasi, kad Klubo nariais nori tapti ne tik komandos sirgaliai, bet ir įmonės. Nėra abejonės, kad veikdami kartu – nuversime kalnus. Kviečiu ir kitas įmones, norinčias prisidėti prie Žalgirio Klubo veiklos, būtinai tą padaryti. Sveikinu pirmąją – uždarąją akcinę bendrovę „Techcom“, nepabūgusią naujovių ir parodžiusią gerą pavyzdį kitiems verslininkams“, – sakė Kauno Žalgirio Klubo prezidentas Modestas Paulauskas.

Įmonės, tapusios Kauno Žalgirio Klubo narėmis – teikia paramą Klubui ir naudojasi visomis įprastinėmis Klubo nario privilegijomis: naudojasi nuolaidomis bilietams ir abonementams, įmonės darbuotojai dalyvauja įvairiose Klubo organizuojamose akcijose, susitikimuos ir renginiuose bei, žinoma, Klubo narių zonoje internete.

Dar didesnį išskirtinumą pajus tiek įmonės, tiek privatūs asmenys, tapę Klubo nariai, kai duris atvers „Žalgirio“ arena. Čia jiems bus įkurta speciali erdvė.

Daugiau informacijos apie įmonių narystę Klube rasite čia. Turint klausimų kreipkitės el. paštu info@zalgiris.lt arba telefonu (8 37) 45 24 59.

Komentarai