2011-ųjų „Žalgirio“ kalendorius – jau prekyboje! 0

Kauno „Žalgiris“ pristato 2011-ųjų metų kalendorių, kurį tiesiog privalu turėti kiekvienam žaliai-baltam sirgaliui savo namuose. Kiekvieno mėnesio didelėje fotografijoje yra įamžintas vis kitas žalgirietis, o nuotrauką puošia ir jo parašas.

Kalendoriuje naudotų nuotraukų autoriai – fotografai Robertas Dačkus (Fotodiena.lt) ir Vaidotas Grigas – tikri savo srities specialistai, kurių užfiksuotos krepšinio kovų akimirkos paverčia šį 2011-ųjų metų kalendorių nepamirštamu. Tai puiki dovana tiek sau, tiek artimam žmogui!

Naująjį Kauno „Žalgirio“ kalendorių jau galima įsigyti „Žalgirio“ parduotuvėje „Kauno Akropolyje“ (2 aukšte, Karmelitų alėjoje), o artimiausiu metu ir visose Kauno IKI parduotuvėse, didžiosiose RIMI parduotuvėse Kaune ir Vilniuje bei Kauno „Vakoil“ degalinėse. Kalendorių taip pat galėsite įsigyti internetu – oficialioje internetinėje „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje www.zalgiriosuvenyrai.lt. Kalendoriaus kaina – 25 Lt.

Kalendorių tiražas ribotas, taigi sporto mėgėjus, kolekcionierius ar tiesiog ieškančius kalėdinių dovanų skatiname suskubti!

Komentarai