Šventinė keturių žalgiriečių staigmena 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasistengė, jog gyvenimo nelepinami žmonės kasdienius rūpesčius užmirštų bent Šv. Kalėdų išvakarėse ir turėtų galimybę susėsti prie bendro šventinio stalo.

Gruodžio 3 dieną Kauno sporto halėje vyko tarptautinei neįgaliųjų dienai skirtas koncertas, kuriame apsilankė penki žalgiriečiai: Marcusas Brownas, Tomas Delininkaitis, Martynas Pocius, Dainius Šalenga ir Tadas Klimavičius. Krepšininkai neįgaliųjų organizacijų nariams ne tik linkėjo stiprybės ir kvietė atkakliai siekti užsibrėžtų tikslų, bet ir bendravo su jais, dalino parašus bei įsiamžino bendrose nuotraukose.

Šiame renginyje M.Brownas, T.Delininkaitis ir M.Pocius pažadėjo Kauno bendrijai „Viltis“, jungiančiai šeimas, turinčias vaikus ir išaugusius iš vaikiško amžiaus asmenis su protine-fizine negalia, kiekvienas asmeniškai paaukoti po tūkstantį litų. Prie šio trejeto prisidėjo ir renginyje nedalyvavęs Mantas Kalnietis, tuo tarpu D.Šalenga ir T.Klimavičius neįgaliuosius pradžiugino įteikdami krepšinio kamuolius.

Bendrija „Viltis“ renginio metu sulaukė išskirtinio kvietimo apsilankyti Kauno „Žalgirio“ Eurolygos rungtynėse su Vitorijos „Caja Laboral“. Prieš jas keturi žalgiriečiai bendrijai įteikė žadėtą 4000 litų vertės čekį.

„Vilties“ atstovai džiaugėsi tokiu žaidėjų gerumu ir žadėjo už gautas lėšas surengti tradicinį šventinį vakarą vaikams, kuris šiemet nebūtų įvykęs dėl finansų trūkumo.

Kauno bendrija Viltis (R.Dackus Fotodiena)

Komentarai