Nuo šiol „Žalgirio“ puslapyje telefonu naršyti dar paprasčiau 1

Per didžiąsias metų šventes Kauno „Žalgirio“ klubas savo gerbėjams ir visiems krepšinio entuziastams paruošė dar vieną malonią staigmeną – atnaujintą Žalgiris.lt puslapį mobiliesiems telefonams.

Nors komandos interneto puslapio mobilioji versija gyvavo ir anksčiau, nuo šiol joje naršyti – dar paprasčiau. Maža to, įdiegta ir nemažai naujų funkcijų.

Kaip ir iki šiol krepšinio mylėtojai galės skaityti visas naujienas iš „Žalgirio“ stovyklos. Be to, dabar jie galės peržiūrėti ir nuotraukas foto galerijoje. Bene svarbiausia naujovė – galimybė gyvai sekti žalgiriečių rungtynių eigą LKL, VTB Vieningojoje lygoje bei Eurolygoje skyrelyje „Live“.

Turintiems išmaniuosius telefonus išsaugota galimybė naršyti ir po klasikinį Žalgiris.lt svetainės variantą, o ne mobiliąją versiją.

Nepamiršti ir „Žalgirio“ Klubo nariai, kurie nuo šiol net ir mobiliuoju telefonu gali pasiekti tik jiems skirtą zoną Žalgiris.lt puslapyje.

Ypatingai apsidžiaugti turėtų „iPhone“ savininkai, nes jiems sukurta speciali programėlė palengvinanti naršymą po svetainę. Be to, Klubo nariai gaus įspėjimus apie naujas asmenines žinutes. „iPhone“ programėlę galite surasti AppStore paieškoje įrašę žodį „Žalgiris“ arba pasinaudoję šia nuoroda: http://bit.ly/izalgiris.

Komentarai

  1. Giedrius

    Cb