M.Kalnietis: „Puikiai pamenu pirmą dieną, kai atėjau į „Žalgirio“ treniruotę“ (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Mantas Kalnietis prieš kelias dienas padėjo tvirtą parašą ant naujo trejų metų kontrakto su Kauno klubu. Pasirašęs sutartį žalgirietis davė išskirtinį interviu televizijos SPORT1 laidai „Žalgiris TV“.

Nesuklystume M.Kalnietį pavadinę tikru kauniečiu iki kaulų smegenų. Krepšinio paslapčių žaidėjas taip pat išmoko Kaune. Viskas prasidėjo Arvydo Sabonio krepšinio mokykloje, o būdamas devyniolikos krepšininkas sulaukė kvietimo prisijungti prie pirmosios „Žalgirio“ komandos.

„Puikiai pamenu pirmą dieną, kai atėjau į „Žalgirio“ treniruotę. Aišku, buvo keista sportuoti kartu su tais, kuriuos žiūri per televiziją arba iš sporto halės tribūnų. Didžiausias buvo lygio skirtumas, žaidėjus daugmaž pažinojau, tad įsilieti į kolektyvą nebuvo labai sunku“, – apie pirmąsias dienas „Žalgiryje“ pasakojo M.Kalnietis.

„Prisimenu, kaip tas perėjimas į pirmąją komandą įvyko. Buvau traumuotas ir tuometinis dublerių treneris Rimantas Grigas pasakė, kad neateičiau į treniruotę. Atsakiau, kad traumą jau išsigydžiau ir galiu treniruotis bei rungtyniauti. Nepaisant to, treneris sakė, kad neičiau, o kai paklausiau, kada gi ateiti, atsakė, jog niekada. Išsigandau, galvojau, gal išmetė. Bet, greitai paaiškėjo, kad pakvietė į „Žalgirį“.“

Žiūrėdami interviu, kurį M.Kalnietis davė SPORT1 televizijai, iš jo lūpų išgirsite daug daugiau pasakojimų apie „Žalgirio“ įžaidėjo karjeros vingius.

Komentarai