Specialioje popietinėje „Žalgirio radijo“ laidoje – Eurolygos „Top 16” burtų traukimo ceremonijos eiga! 0

Šiandien po pietų Barselonoje prasidės Eurolygos „Top 16” etapo burtų traukimo ceremonija, kurioje šešiolika stipriausių Europos komandų bus suskirstytos į keturias grupes. 14.00 val. operatyviai susipažinti su įvykiais Barselonoje Jums padės ir speciali „Žalgirio radijo“ laida.

Jos vedėjas Karolis Tiškevičius tiesiogiai komentuos tai, kaip Ispanijoje skirstosi stipriausių Eurolygos komandų keliai. Iškart paaiškėjus visoms keturioms antrojo etapo grupėms specialioje „Žalgirio radijo“ laidoje išgirsite tiesioginį Kauno „Žalgirio“ generalinio direktoriaus Pauliaus Motiejūno komentarą telefonu iš Barselonos.

Šešiolika pajėgiausių Eurolygos komandų šiuo metu, pagal pasirodymus reguliariajame sezone, yra suskirstytos į keturis skirtingus krepšelius. Kauno „Žalgirio“ ekipa atsidūrė trečiajame krepšelyje, kuris garantuoja, kad kitame etape kauniečiai tikrai nesusidurs su Malagos „Unicaja“, Barselonos „Regal Barcelona“ ir Stambulo „Efes Pilsen“ krepšininkais.

Tiesioginę „Žalgirio radijo“ transliaciją ir Eurolygos „Top 16“ burtų traukimo ceremonijos eigą nuo 14.00 val. tradiciškai galėsite klausytis radijo bangomis ir internete: Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai