T.Delininkaičiui rungtynės Klaipėdoje – ypatingos 0

Karolis Dobrovolskas, „BasketNews.lt“ korespondentas

Kiekvienas Tomo Delininkaičio grįžimas į Klaipėdą gynėjui sukelia papildomų emocijų. Uostamiestyje 28 metų 190 cm ūgio snaiperis pradėjo savo profesionalo karjerą.

Kauno „Žalgirio“ gynėjo pirmasis sugrįžimas į gimtąjį miestą buvo pažymėtas pergale – pirmadienį 100:61 buvo sutriuškinti Palangos „Naglio“ krepšininkai.

„Visada malonu grįžti į namus, bent trumpam. Džiaugiuosi, kad šeima palaiko, – „BasketNews.lt“ pasakojo T.Delininkaitis. – Savo artimiems žmonėms esu labai dėkingas, nes jie mane palaiko, kad ir kur bebūčiau: Klaipėdoje, Kaune ar užsienyje.“

Svečio teisėmis Klaipėdoje T.Delininkaitis viešėjo pirmą kartą nuo 2007 metų pavasario, kai dar atstovaudamas Vilniaus „Lietuvos rytui“ žaidė prieš „Neptūną“.

Sausio 22 dieną T.Delininkaitis turės dar vieną progą, kuri, kaip jis pats sako, jam bus šiek tiek ypatinga – „Žalgiris“ išvykoje kausis prieš pirmąjį gynėjo klubą – Klaipėdos „Neptūną“.

„Smagu, kad galėsiu pažaisti prieš savo buvusią komandą, kuriai visada jauti malonius jausmus. Tuo pačiu smagu, jog turėsiu progą sugrįžti į namus“, – mintimis dalijosi žalgirietis.

Nors T.Delininkaitis rungtyniauja Kaune, tačiau tikraisiais namais laiko gimtąją Klaipėdą. Per kalėdines atostogas sportininkas laiką leido su šeima uostamiestyje.

„Iš tiesų turėjome nemažai laisvų dienų, nes neturėjome rungtynių tarp Kalėdų ir Naujųjų metų, tad sugrįžau į Klaipėdą, kur praleidau laisvą laiką“, – su šypsena kalbėjo krepšininkas.

Komentarai