„Žalgirio radijas“: ar tikrai varžovai bijo, kad gavo „Žalgirį“? 0

Vakar Barselonoje paaiškėjo šešiolikos pajėgiausių Eurolygos komandų grupės ir jų varžovai „Top 16“ etape. Kauno „Žalgiris“ pateko į H grupę, kur kauniečių laukia labai solidi „kompanija“. Eurolygos vicečempionė Pirėjo „Olympiacos“, šį sezoną neatpažįstamai sustiprėjusi Stambulo „Fenerbahce Ulker“, antroje reguliariojo sezono pusėje tiesiog siautėjusi Valensijos „Power Electronics“ – kolektyvas, prie kurio stalo vakar prisėdo ir Kauno „Žalgiris“.

„Žalgirio radijo“ laidos rubrikoje „Žalgiris.lt“ šį vakarą laukiame Jūsų pamąstymų apie žalgiriečių galimybes „Top 16“ etape.

Kaip vertinate Eurolygos „Top 16“ burtų rezultatus? Kurie H grupės varžovai yra įveikiami, o kuriuos palaužti bus sunku? Kiek pergalių antrajame Eurolygos etape iškovos žalgiriečiai? Kurią vietą turnyrinėje lentelėje prognozuojate kauniečiams ir, žinoma, ar tikite, kad tarp aštuonių stipriausių Europos komandų šiemet atsiras ir Kauno „Žalgiris“? Į šiuos „Žalgirio radijo“ dienos temos klausimus laukiame Jūsų atsakymų komentarų skiltyje.

Laidos vedėjas Karolis Tiškevičius rubrikoje „Žalgiris.lt“ tradiciškai cituos Jūsų mintis tiesioginiame eteryje.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais. Turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai