„Žalgirio radijo“ rubrikos „Žalgiris.lt“ svečias – moksleivių krepšinio lygos direktorius 0

Tradicinė trečiadienio „Žalgiris.lt“ rubrika ir šį vakarą neaplenks „Žalgirio radijo“ laidos. Jūsų dėmesio šįkart tikisi Lietuvos moksleivių krepšinio lyga (MKL). „Žalgirio radijo“ studijoje šiandien apsilankys dar vienas krepšinio gerbėjams pažįstamas žmogus – MKL direktorius Dainius Čiuprinskas. Klausimus laidos pašnekovui ir savo pastebėjimus dienos tema galite palikti šios žinutės komentarų skiltyje.

Ar domitės MKL? Galbūt patys rungtyniaujate šioje lygoje? Ką galvojate apie tokio jaunimo čempionato turnyro lygį, naudą ir reikalingumą?

„Žalgirio radijo“ laidoje šį vakarą kartu padiskutuosime būtent apie Lietuvos moksleivių krepšinio lygą. Studijos svečias MKL direktorius D.Čiuprinskas Jus išsamiai supažindins su turnyru ir atsakys į visus Jūsų klausimus. Būkite aktyvūs!

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais. Turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai