Prasidėjo mini-abonementų prekyba į Eurolygos „Top 16“ etapą 0

Visi norintieji Kauno sporto halėje gyvai stebėti Kauno „Žalgirio“ kovas Eurolygos „Top 16“ etape, ir dar nespėję užsitikrinti šio malonumo, turėtų sukrusti. Jau prasidėjo mini-abonementų prekyba į „Top 16“ etapą.

Įsigyti mini-abonementus galima visą savaitę – iki sausio 20 dienos. Klubo nariams pateikus pažymėjimą ir toliau mini-abonementas kainuos 30 proc. mažiau. Kaip įprasta, nuolaidos sulauks ir vardinės „Maestro Žalgiris“ kortelės turėtojai – 10 proc. arba 14 proc.

Sezoninių abonementų turėtojai vis dar gali pratęsti savo abonementus į Eurolygos „Top 16“ mūšius, tiesa, klubas jau negali užtikrinti, jog išsaugosite turėtas vietas, nes praėjo tam skirtas terminas.

Laiku įsigijus mini-abonementą šeštadienio akistatą su Prienų „Rūdupio“ krepšininkais galėsite stebėti vos už litą! Taip pat galima įsigyti ir atskirus bilietus į šias rungtynes. Pilno bilieto kaina 12 litų. „Žalgirio“ Klubo nariams – 7 lt., o pensininkams, studentams ir moksleiviams, pateikus tai įrodantį dokumentą, – vos 3 lt.

Bilietų prekyba į atskiras Eurolygos rungtynes startuos sausio 20 d., tačiau kainos išaugs.

Komentarai