I.Zouros: „Dirbti su „Žalgiriu“ – didelė garbė“ 0

Mantas Stankevičius, „Kauno diena“

Į Vilniaus oro uostą šeštadienį atskridęs naujasis Kauno „Žalgirio“ treneris Ilias Zouros tinklalapiui „kaunodiena.lt“ davė savo pirmąjį interviu.

„Dirbti su „Žalgiriu“ – didelė garbė. Tai komanda, kurios istorija yra įspūdinga. Esu pasiruošęs smarkiai padirbėti, atiduosiu visą save iki sezono pabaigos. Mačiau visas komandos rungtynes, kurias rodė per televiziją.

Pirmiausia noriu apsižiūrėti, iš karto nieko nesiruošiu keisti, nes dar nebendravau su žaidėjais. Tikiuosi kartu su jais dirbti ir žingsnis po žingsnio suderinti žaidimą. Po kurio laiko dėl naujų žaidėjų priimsime sprendimus kartu su klubo vadovybe. Tikiuosi čia užsibūti ilgam. Kontraktas, kurį pasirašiau, galioja iki vasaros.

Iki pirmų rungtynių Eurolygoje neturime daug laiko, todėl nieko negalėsiu keisti. Stengsimės iš visų jėgų, žinau, kad mūsų grupėje – stiprios komandos. „Olympiacos“ praėjusiais metais žaidė finale, „Fenerbahce Ulker“ tęsia savo pergalių seriją, „Power Electronics“ po truputį įsivažiuoja ir nėra nusiteikusi pralaimėjimams. Manau, laukia sunkus darbas, bet kovosime. Tokia mano užduotis – kautis dėl pergalių“, – vos įžengęs į Vilniaus oro uosto atvykimo salę sakė portalui „kaunodiena.lt“ I.Zouros.

Komentarai