„Žalgiris“ Eurolygos „Top 16“ etapui nusiteikęs kovingai 0

Tituluočiausias visų laikų Lietuvos krepšinio klubas pradeda kovas Eurolygos „Top 16“ etape. Kauniečiai akis į akį šįvakar susitinka su Roberto Javtoko „Power Electronics“. Ekipų pasiruošimo akimirkos, išskirtiniai žalgiriečių komentarai, interviu su R.Javtoku bei karčiausios naujienos iš Valensijos – šiandien tiesioginėje specialioje SPORT1 laidoje „Žalgiris TV“.

„Nuotaika – kovinė, norisi kuo geriau startuoti, nugalėti varžovą. Valensijos ekipa – vienas silpnesnių varžovų, kurį galima įveikti išvykoje. Tačiau jie labai sustiprėjo, kai pasikeitė treneris – pagerėjo jų gynyba, taip pat ir puolimas, geriau išnaudojami žaidėjai. Tiesa, R.Javtokas turi silpnų vietų, kurias žinome“, – apie būsimą susitikimą kalbėjo „Žalgirio“ sporto direktorius Rimantas Grigas.

Apie pasikeitimus Valensijos „Power Electronics“ ekipoje ir būsimas rungtynes kalbėjo Lietuvos rinktinės kapitonas R.Javtokas.

„Atėjus naujam treneriui, kardinaliai viskas pasikeitė: vaizdo įrašų peržiūros, treniruotės, varžybų taktika. Treneris manimi tiki, gynyba jam svarbiausia. Jam svarbu, kad didelis žmogus spėtų iš puolimo grįžti į gynybą“, – sakė aukštaūgis.

Kalbėdamas apie susitikimą su „Žalgiriu“ R. Javtokas juokėsi: „Atvažiavo daug draugų. Visada norisi geriau sužaisti prieš savus, bet dažniausiai sudegi“.

Buvęs „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Antanas Sireika taip pat įvertino kauniečių galimybes antrajame Eurolygos etape. Be to, laidai „Žalgiris TV“ Martynas Pocius ir Mantas Kalnietis pasakojo apie naujoves komandoje atėjus treneriui Iliasui Zouros.

Karščiausią informaciją iš arenos perduos specialusis SPORT1 korespondentas, laidos svečias nusipelnęs krepšinio treneris Vydas Gedvilas prognozuos rungtynių eigą, išskirs silpnąsias bei stipriąsias priešininkų puses.

Specialią tiesioginę laidą „Žalgiris TV“ žiūrėkite šiandien 20.30 val. per SPORT1.

Komentarai