„Žalgirio“ Klubo nariai pradžiugino Jiezno vaikų globos namus (VIDEO, FOTO) 0

Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai, tęsdami vykdomą socialinę akciją, suteikė džiaugsmo dar vieniems vaikų globos namams. Šį kartą laimės akimirkų sulaukė Jiezno vaikai, iš pradžių į svečius priėmę Klubo narius, o vėliau apsilankę ir Kauno sporto halėje.

70 vaikų globos namų auklėtinių nekantriai laukė atvykstančios delegacijos. Joje buvo ir ypatingas, kartu su Klubo nariais atvykęs svečias – žalgirietis Mindaugas Kuzminskas. Aukštaūgis krepšininkas susilaukė didelio susidomėjimo ir mielai bendravo su vaikais. Mažiausieji būtinai norėjo pasėdėti „dėdei“ ant pečių, o šiuos jų pageidavimus Mindaugas sėkmingai įgyvendino.

Tuo tarpu „Žalgirio“ Klubo nariai vaikams papasakojo apie Klubo veiklą, apie „Žalgirio“ komandą ir jos palaikymą. O vėliau pakvietė apsilankyti Kauno sporto halėje.

Klubo narių užsakytu autobusu į rungtynes atvykę vaikai neslėpė džiaugsmo ir jaudulio. Daugiausiai įspūdžių jiems suteikė komandos pristatymas, kurio dalis buvo ir jie. Suformavę tunelį jie išlydėjo kiekvieną žalgirietį į aikštę ir palinkėjo sėkmės sumušdami delnais. Kartu sugiedojus Lietuvos himną vaikai įsitaisė savo vietose halės tribūnose.

Rungtynių metu emocijų netrūko. Mindaugas Kuzminskas – dar per apsilankymą tapęs jų mėgstamiausiu krepšininku, buvo itin aktyviai palaikomas. Didelio susidomėjimo sulaukė ne tik kova krepšinio aikštelėje, bet ir žaidimai pertraukėlių metu. Taip vadinamame „Karavane“ per ilgąją pertrauką krepšinį žaidžiantys jiezniškiai buvo per plauką nuo finalo.

Kaip pasakojo vaikų globos namų direktorė Jūratė Virginija Žukauskienė, vaikai dar visą savaitę nenutilo po patirtų įspūdžių ir laukia kitos galimybės atvykti į Kauno sporto halę. O šią galimybę suteiks vienas Klubo narių, kurio finansinės paramos dėka jie galės išsinuomoti autobusą kelionei į Kauną.

Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai akciją tęs per kiekvienas LKL rungtynes Kauno sporto halėje. Prisijunkite prie šios iniciatyvos ir jūs, tapdami „Žalgirio“ Klubo nariais.

Komentarai