Y.Halperinas „Žalgirio radijo“ laidai: „Savo aikštelėje „Žalgiris“ yra itin pavojinga komanda“ 0

Šį vakarą „Žalgirio radijo“ klausytojų laukia dar vienas įdomus pašnekovas. Prieš pat trečiadienio Eurolygos susitikimą Kauno sporto halėje, mintimis, apie būsimas rungtynes, su „Žalgirio radijo“ laida sutiko pasidalinti Pirėjo „Olympiacos“ gynėjas Yotamas Halperinas.

„Savo aikštelėje „Žalgiris“ yra itin pavojinga komanda. Laukia aukščiausio lygio rungtynės“, – sakė Y.Halperinas. Išsamų pokalbį su Izraelio krepšinio žvaigžde išgirsite tik šio vakaro „Žalgirio radijo“ laidoje.

Taip pat laidoje šiandien girdėsite rubriką „Stora piniginė“, kurioje Lietuvos krepšinio ateities žvaigždė Vytenis Čižauskas prognozuos šios savaitės Eurolygos susitikimų baigtis. Jaunasis krepšininkas, neseniai palikęs Kauno „Žalgirio“ dublerių kolektyvą ir persikėlęs į Kėdainių „Nevėžį“, pasidalins savo įspūdžiais apie naująją komandą.

Tradicinėje trečiadienio rubrikoje „Žalgiris.lt“, šios temos komentarų skiltyje, laukiame Jūsų pačių pamąstymų, kaip susiklostys itin svarbios Kauno „Žalgirio“ ir Pirėjo „Olympiacos“ rungtynės. Jūsų komentarus „Žalgirio radijo“ tiesioginiame eteryje peržvelgs laidos vedėjas Karolis Tiškevičius.

Šią savaitę tai nebus paskutiniai „Žalgirio radijo“ pašnekovai. Daugiau apie juo sužinoti galite prisijungdami prie laidos puslapio Facebooke ir klausydami „Žalgirio radijo“. Laidoje Jūsų kiekvieną dieną laukia naujausia informacija iš Kauno „Žalgirio“ stovyklos, pokalbiai tiesioginiame eteryje su klubo krepšininkais bei atstovais ir krepšinio mįslė žaidime „Kas tai galėtų būti?“ kiekvieną dieną. „Žalgirio radijo“ Facebook puslapio nariai dažnai pretenduoja ir į įvarius „Žalgirio“ suvenyrus bei pakvietimus į namų rungtynes.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai