M.Pocius nekantrauja grįžti į Stambulo areną 0

www.basketnews.lt inf.

Net penki Kauno „Žalgirio“ ekipos krepšininkai trečiadienį sugrįš į Stambulo Sinano Erdemo areną, kurioje praėjusių metų rudenį pasidabino pasaulio čempionato bronzos medaliais.

„Džiaugiuosi, kad mes jau pakeliui į Stambulą, – savo bloge Eurolygos tinklalapyje rašo M.Pocius. – Paskutinį kartą čia lankiausi rugsėjį, o šis laikas man ir Lietuvos rinktinei buvo labai sėkmingas. Kaip tik sekmadienį kartu su keturiais tos komandos draugais – Tomu Delininkaičiu, Mantu Kalniečiu, Tadu Klimavičiumi ir Pauliumi Jankūnu buvome pakviesti į Vilniuje vykusią Europos čempionato burtų traukimo ceremoniją. Buvimas kartu vėl atgaivino puikius prisiminimus. Dabar mes vėl vykstame į tą patį miestą ir tą pačią areną. Tikiuosi, ji mums bus sėkminga.“

Mače su Darjušo Lavrinovičiaus ir Šarūno Jasikevičiaus Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ekipa žalgiriečiai sieks nutraukti keturių nesėkmių paeiliui seriją.

„Pasistengsime panaudoti šiek tiek magijos, kaip ir per ankstesnę savo kelionę“, – teigė M.Pocius.

„Žalgiriui“ magijos gali išties prireikti. Šį sezoną „Fenerbahce Ulker“ Eurolygos turnyre savo aikštėje suklupo tik kartą – titulą ginančiai „Barcelona“ ekipai.

Komentarai