„Žalgirio radijo“ studijos svečiai – Kauno „VIČI-Aisčių“ vyr. treneris ir krepšininkė 0

Šiandien „Žalgirio radijo“ laidoje apsilankys sėkmingai moterų Eurolygos turnyre rungtyniavusios Kauno „VIČI-Aisčių“ komandos vyriausiasis treneris Mantas Šernius ir šios ekipos puolėja Indrė Dudėnaitė. „Žalgiris.lt“ rubrikos pašnekovai atsakinės ne tik į laidos vedėjo Karolio, bet ir į Jūsų klausimus, kuriuos svečiams pateiksite temos komentarų skiltyje.

M.Šernius ir I.Dudėnaitė šį vakarą tiesioginiame „Žalgirio radijo“ eteryje pasidalins įspūdžiais apie pirmąjį moterų Eurolygos sezoną persikėlus į Kauną. Laidos svečiai klausytojams atskleis įdomių ir dar niekur negirdėtų detalių apie „VIČI-Aisčių“ komandos kasdienybę. Nuoširdžios emocijos, neprognozuojamas rezultatas ir kiek kitoks žavesys – tai moterų krepšinis, apie kurį „Žalgirio radijo“ laidoje šį vakarą kalbės Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės trenerio asistentas M.Šernius ir krepšininkė I.Dudėnaitė.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais. Turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai