I.Zouros: „Žaidėjai žaidžia ir žaidėjai laimi, o treneris tik padeda“ 0

Krepsinis.net inf.

Po pergalės Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro finale Kauno „Žalgirio“ ekipos vyriausiasis treneris Ilias Zouros negailėjo pagyrų savo auklėtiniams bei asistentams.

„Sveikinu savo žaidėjus. Vakar pažadėjau, kad žaisime geriau ir laimėsime taurę. Taip ir padarėme. Labai dėl to didžiuojuosi. Labai didžiuojuosi savo komanda. Labai ačiū visiems gerbėjams, kurie keliauja su komanda ir palaiko ją. Kiekvieną kartą jie tampa mūsų šeštu žaidėju. Šiandien puikiai gynėmės. Visi žaidėjai buvo labai susikaupę. Mes nusipelnėme laimėti šią taurę ir nugalėjome. Ačiū varžovams, nes be stipraus priešininko nebūna gero susitikimo. Linkiu savo komandai sėkmės, nes trečiadienį jau žaisime. Šou turi niekada nesustoti“, – su šypsena veide kalbėjo graikas.

Ką pasakėte žaidėjams po vakar mačo?
– Sakiau, kad turime taisyti klaidas. Mano asistentai padarė gerą video medžiagą, kuri leido gerai parodyti visas klaidas.

Ar šiandienos susitikimas buvo vienas geriausių nuo jūsų atvykimo į Kauną?
– Ne. Tiesiog šiandien mes puikiai gynėmės. Esu tikras gynybos šalininkas. Jeigu demonstruoji gerą gynybą, tuomet viskas sekasi.

Padarėte 19 klaidų, bet laimėjote. Kaip?
– Vakar visos klaidos kainavo taškus į mūsų krepšį. Šiandien mes sunkiai dirbdami gynyboje kompensavome klaidas. Turėjome gerą taktiką, o žaidėjai ją įvykdė, todėl laimėjome. Žaidėjai žaidžia ir žaidėjai laimi, o treneris tik padeda.

Komentarai