T.Delininkaitis: „Šventę padarėme ne tik žiūrovams, bet ir sau“ (VIDEO) 0

Romanas Buršteinas, Krepsinis.net

Po Kauno „Žalgirio“ pergalės Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyre nugalėtojų rūbinėje netrūko geros nuotaikos. Kol Mantas Kalnietis traukę pergalės dainas, ilgiausiai su žiniasklaida bendravęs Tomas Delininkaitis nesutriko net komandos draugui iškrėtus pokštą su Krepsinis.net žurnalisto kamera.

– Antrą kartą laimėjote prieš „Lietuvos rytą“. Šį sezoną esate stipresni?
– Nesu linkęs prognozuoti ar vertinti, kuri komanda stipresnė. Viską reikia įrodyti aikštelėje. Šiemet du kartus tai įrodėme, o kaip bus toliau – pamatysime. Aišku, mūsų tikslai nesikeičia. Norime laimėti LKL ir BBL čempionatus bei Eurolygoje pasirodyti kuo geriau.

– Tokios sunkios rungtynės padės ar pakenks prieš trečiadienį laukiantį Eurolygos mačą?
– Be abejo, tik padės. Visada yra geriau žaisti su stipriu varžovu. Tokios rungtynės padeda pamatyti silpnąsias puses ir dalykus, kuriuos dar reikia tobulinti.

– Jėgų labai daug per šį savaitgalį atidavėte?
– Mes turime daug žaidėjų. Komandoje yra keturiolika krepšininkų. Mes galime rotuoti žaidėjus, kaip tik treneriai sumąsto. Manau, kad iki trečiadienio turime daug laiko ir tikrai spėsime atsigauti ir būsime pasirengę taip, kaip šiandien.

– „Lietuvos rytas“ labai pasikeitęs nuo pirmojo šių komandų susitikimo?
– Labai daug naudos jiems įnešė Šarūnas Jasikevičius. Jis tikrai sutvarkė visą „Lietuvos ryto“ žaidimą ir komanda dabar rungtyniauja tikrai geriau.

– Manote, kad LKL finalo serijoje bus dar sunkiau?
– Nežinau. Pagyvensime – pamatysime.

– Jautėte, kad šiandien padarėte šventę Alytaus gyventojams?
– Ne tik žiūrovams, bet ir sau. Labai džiugu, nes žaidžiame ne tik dėl savęs, pergalių, bet ir dėl žiūrovų. Fanai šiandien buvo tarsi šeštasis žaidėjas ir mes jiems labai dėkingi. Stengėmės ne tik sau, bet ir jiems padaryti šventę.

Komentarai