Žalgiriečių triumfo akimirkos LKF taurės finale (VIDEO) 0

Sekmadienį Kauno „Žalgirio“ komanda Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės finale įrodė savo pranašumą prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ (81:69) ir iškovojo pirmąjį šio sezono trofėjų. Kviečiame dar kartą mintimis grįžti į Alytaus sporto rūmus ir prisiminti pergalingas akimirkas.

Nors pirmoje rungtynių pusėje komandos žengė koja kojon, po pertraukos žalgiriečiai įjungė aukštesnę pavarą ir pademonstravo, kas šiuo metu yra pajėgiausia Lietuvos krepšinio komanda. Svarbiausiais momentais žalgiriečių ranka nedrebėjo, o kamuolys vis skrodė varžovų krepšio tinklelį. Koncentracija, disciplina ir atsidavimas – visa tai leido „Žalgirio“ vyrams sekmadienį virš galvų iškelti didžiąją LKF taurę.

Po finalinės sirenos emocijos liejosi ne tik „Žalgirio“ aistruolių tribūnoje – ką reiškia žalgiriečių pergalės šėlsmas teko pajusti ir SPORT1 žurnalistui Aurimui Budraičiui, tiesioginiame eteryje gavusiam pergalingo šampano dušą.

Visą tai ir dar daugiau išvysite specialiame SPORT1 televizijos reportaže, kuriame ne tik triumfo akimirkos, šampanas ir žaidėjų komentarai, bet ir susikaupimas bei begalinis noras laimėti. Noras, kuris atvedė „Žalgirį“ ant aukščiausios LKF taurės pakylos.

Taip pat kviečiame pasigrožėti gražiausiais epizodais iš LKF taurės finalo rungtynių:

Komentarai