Žalgirio Klubo narių komanda – Jurbarko Žvaigždžių dienoje! 0

Kaip ir praėjusiais metais Jurbarko krepšinio lygos (JKL) Žvaigždžių dienos organizatoriai šventėje pakvietė dalyvauti ir Žalgirio Klubo narius. Dvylika Klubo atstovų, vadovaujamų Klubo prezidento Modesto Paulausko, susitiks su Jurbarko krepšinio lygos valdyba paskutinėse Žvaigždžių dienos rungtynėse.

Šventė prasidės 12 valandą rungtynėmis tarp komandų „SC‘94“ – „Šimkaičiai“, vėliau vyks tritaškių metimų konkurso atranka, 14 valandą – rungtynės tarp Rytų ir Vakarų, o po tritaškių konkurso finalo ir „dėjimų“ konkurso 16.00 valandą prasidės rungtynės, kuriose pasirodys Klubo narių komanda.

Praėjusiais metais „Žalgirio“ Klubui atstovavo 10 krepšininkų ir jų žaidimui taip pat vadovavo Klubo prezidentas Modestas Paulauskas. Po atkaklių rungtynių pergalę šventė Klubo nariai rezultatu 86:69. O rezultatyviausiai Klubo gretose žaidė – Paulius Motiejūnas (19 tšk.), Kęstutis Pulokas (17 tšk.), Edvinas Kymantas (16 tšk.) ir Mindaugas Čižas (15 tšk.).

Prieš atvykstant į JKL Žvaigždžių dieną Klubo nariai, tęsdami socialinę akciją, apsilankys Viešvilės vaikų globos namuose. Čia pabendravę su vaikučiais juos atsiveš ne tik į Jurbarke vyksiantį renginį, bet ir į sekmadienio rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“ Kauno sporto halėje.

Kauno „Žalgirio“ Klubas kviečia atvykti į JKL Žvaigždžių dieną ir aktyviai palaikyti žaliai-baltų komandą. Laukiami visi – ir Klubo nariai, ir dar neprisijungę prie jų.

Komentarai