Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai Jurbarke sužaidė draugiškas rungtynes (VIDEO) 0

Vasario 19 dieną Jurbarko krepšinio lygos (JKL) žvaigždžių dienoje „Žalgirio“ Klubo narių komanda po atkaklios kovos nusileido JKL valdybos ekipai rezultatu 75:83 (19:25, 10:21, 17:23, 29:14). „Žalgirio“ Klubo narių komanda šiame Jurbarko miesto renginyje dalyvavo jau antrąjį kartą. Praėjusiais metais pergalę rezultatu 86:69 šventė žaliai balti.

„Žalgirio“ Klubo narių komandai buvo leista registruoti 13 žaidėjų, kuriems, kaip ir praėjusiais metais, vadovavo Klubo prezidentas Modestas Paulauskas. Nepaisant ilgo atsarginių žaidėjų suolelio, vyriausiasis treneris didesnį pasitikėjimą išreiškė labiau patyrusiais „Žalgirio“ Klubo žaidėjais – Paulius Motiejūnas aikštelėje praleido 40 minučių (30 taškų), Mindaugas Čižas – 37 min. 50 sek. (17 taškų).

„Pauliui tritaškiai nekrito, bet jį laikiau, kad aikštelėje suformuotų komandą ir sustyguotų žaidimą“, – po rungtynių atskleidė M. Paulauskas.

Prieš metus jurbarkiškius pražudę P. Motiejūno tritaškiai, šiais metais buvo tai, ko labiausiai trūko – iš 14 tik 1 pasiekė tikslą. Tą pastebėjo ir Jurbarko komandai atstovavęs Klubo narys, „Žalgirio“ ambasadorius Jurbarke Darius Kalinauskas: „Iš „Žalgirio“ Klubo komandos, be abejo, išskirčiau P.Motiejūną. Jis – patyręs žaidėjas, bet šiandien jam nekrito tolimi metimai. Praėjusiais metais būtent jo tritaškiai bus ir nužudė. Šiemet mes atsirevanšavome už praėjusių metų nesėkmę ir tikrai laukiame rungtynių kitais metais, labai lauksime Žalgirio Klubo narių komandos vėl atvykstant. Tikiuosi, kad tai taps ilgamete Jurbarko miesto tradicija.“

Trečiajame kėlinyje Klubo narių situacija buvo tapusi visai prasta – komandas skyrė 26 taškų skirtumas. Tačiau žaliai balti ketvirtajame kėlinyje kilo į lemiamą mūšį ir rungtynes baigė su vos 8 taškų deficitu.

Po rungtynių vyriausiasis treneris M.Paulauskas negailėjo gerų žodžių savo komandos žaidėjams: „Klubo nariai puikiai sužaidė rungtynes su Jurbarko komanda. Be abejo, jurbarkiškiai buvo šiek tiek stipresni – jų komandoje žaidė visos miesto žvaigždės. Dėkoju vyrams, kad rado laiko atvykti ir kad kovojo iki paskutinės minutės.“

Jurbarko miesto lygos žvaigždžių dienoje netrūko teigiamų emocijų tarp žaidėjų, žiūrovų ir atvykusių palaikyti savą komandą „Žalgirio“ Klubo narių. O žaliai balti išvažiavo tvirtai nusiteikę kitąmet sugrįžti tik pergalei.

Kauno „Žalgirio“ Klubas: Paulius Motiejūnas 30 (9 atk. kam.), Mindaugas Čižas 17 (8 atk. kam.), Darius Morkevičius 10 (7 atk. kam.), Edvinas Kymantas 8, Robertas Ragaišis 7, Valdas Lukšas 3.

JKL valdyba: Povilas Balčiūnas 19 (15 atk. kam.), Jonas Miliūnas 16 (12 atk. kam.), Svajūnas Lukauskas 12, Darius Kalinauskas 11, Vaidas Greičius 7, Linas Klijūnas 6, Domas Juknevičius 5, Rytis Sandaras 4, Antanas Domeika 3.


Komentarai