Paskirkite 2 procentus gyventojų pajamų mokesčio „Žalgiriui“! 0

Paskirkite 2 procentus sumokėto gyventojų pajamų mokesčio Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubui. Tai nieko nekainuojanti Jūsų finansinė parama „Žalgiriui“! Tokiu būdu praėjusiais metais Kauno „Žalgirio“ biudžetas buvo papildytas beveik 60000 litų suma.

Pagal Lietuvos Respublikos labdaros ir paramos įstatymą, Jūs galite 2010 m. sumokėto pajamų mokesčio dalimi (iki 2 procentų) paremti kurią nors pasirinktą organizaciją, galinčią būti paramos gavėju. Tai paramos teikimo būdas, nereikalaujantis iš Jūsų papildomų išlaidų. Jums tereikia nurodyti, kad savo sumokėto gyventojų pajamų mokesčio dalį (iki 2 proc.) norite pervesti Kauno „Žalgirio“ klubui (VšĮ Kauno „Žalgirio“ rėmėjas).

Kur pristatyti užpildytą formą?

Išsirinkite Jums patogiausią būdą:

Pateikite ją valstybinės mokesčių inspekcijos darbuotojui (atnešdami ar atsiųsdami paštu. Pastaruoju atveju, prašymas turėtų būti pateiktas voke ir ant užklijuotos linijos pasirašyta taip, kad nebūtų įmanoma atplėšti voko nepažeidus parašo vientisumo.); Analogišką formą užpildykite elektroniniu būdu, pildant gyventojų pajamų deklaraciją; Jei Jūs privalote teikti metinę pajamų mokesčio deklaraciją, tai prašymas pateikiamas kartu su šia deklaracija. Jei šios deklaracijos Jūs teikti neprivalote, tai prašymą turite pristatyti pats arba per savo darbdavį, jam sutikus. Pastaruoju atveju, prašymas turėtų būti pateiktas voke ir ant užklijuotos linijos pasirašyta taip, kad nebūtų įmanoma atplėšti voko nepažeidus parašo vientisumo.

2 % paramos nuo gyventojų pajamų mokesčio skyrimo formą užpildyti ir pristatyti galite iki š.m. gegužės 1 dienos.

Prašymo formą FR0512 su VŠĮ Kauno „Žalgirio“ rėmėjas rekvizitais galite parsisiųsti paspaudę čia (MS Word formate).

Prašymo formą FR0512 su VŠĮ Kauno „Žalgirio“ rėmėjas rekvizitais galite parsisiųsti paspaudę čia (eFormFiller formate).

Prašymo formos FR0512 pildymo taisykles galite parsisiųsti paspaudę čia.

Komentarai