„Žalgirio radijas“ pristato dar dvi unikalias rubrikas su žalgiriečiais! 0

„Žalgirio radijo“ laida antroje sezono pusėje krepšinio gerbėjams žada ir dar didesnę intrigą tiesioginiame eteryje. Specifiniuose „Užribio“ interviu ne tik apie krepšinį nuotaikingai kalbėję visi žalgiriečiai į laidos darbotvarkę sugrįžta naujose „Žalgirio radijo“ rubrikose. Jau šią savaitę laidoje startuos mįslingas žaidimas „BOSCH Super Taurė“ ir žalgiriečių „Protų kovos“.

„BOSCH Super Taurės“ žaidime, kuris prasidės jau šį vakarą, penki „Žalgirio“ komandos nariai ištarė sakinį: VISI PROFESIONALAI RENKASI TIK BOSCH. Kiekvieną pirmadienį ir penktadienį „Žalgirio radijo“ klausytojai, skambindami į studiją (tel.: 8-37 35-22-11), aiškinsis, kurie žalgiriečiai atitinkamai ištarė kiekvieną sakinio žodį. Klausytojas, galiausiai įminęs „BOSCH Super Taurės“ mįslę, bus apdovanotas 200 Lt vertės akumuliatoriniu suktuvu IXO.

Nuo šiol „Žalgirio radijo“ laidose kiekvieną savaitę klausytojus taip pat pasitiks ir tikras žalgiriečių egzaminas – „Protų kovos“. Atkrintamųjų varžybų principu vyksiančiame turnyre žalgiriečiai kausis dėl paties gudriausiojo komandos nario titulo.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai bei treneriai pirmajame etape yra suskirstyti į lietuvių ir legionierių pogrupius. Kiekvienos dvikovos laimėtojas pateks į antrąjį etapą, kuriame neišvengiamai susidurs lietuvių ir legionierių keliai. Žalgiriečiai turnyre nuolat sulauks klausimų iš septynių skirtingų sričių („Žalgiris“, Eurolyga, NBA, pasaulio istorija, literatūra, muzika, klausimas X). Kiekvienas teisingas atsakymas dalyviams uždirbs po vieną tašką. Jau balandžio mėnesį paaiškės žalgiriečių „Protų kovų“ nugalėtojas.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

„Protų kovų“ pirmojo etapo poros:

1) Martynas Pocius – Mindaugas Kuzminskas

2) Mantas Kalnietis – Tomas Delininkaitis

3) Tadas Klimavičius – Paulius Jankūnas

4) Artūras Milaknis – Sigitas Kavaliauskas

5) Marcus Brown – DeJuan Collins

6) Aleksandar Čapin – Boban Marjanovič

7) Travis Watson – Omar Samhan

8) Ilias Zouros – Trent Plaisted

Komentarai