„Žalgirio radijo“ laidoje prasidėjo „Protų kovų“ turnyras (AUDIO) 0

Šią savaitę „Žalgirio radijo“ eteryje startavo žalgiriečių „Protų kovų“ mūšiai. Pirmosiose dvikovose susigrūmė Martynas Pocius su Mindaugu Kuzminsku ir Mantas Kalnietis su Tomu Delininkaičiu. Kurie iš „Žalgirio“ lietuvaičių pademonstravo gilesnes žinias, klausykitės „Žalgirio radijo“ laidų ištraukose.

„Protų kovų“ mačai „Žalgirio radijo“ eteryje tęsis beveik iki pat sezono pabaigos, kuomet paaiškės gudriausias Kauno „Žalgirio“ komandos narys.

Atkrintamųjų varžybų principu vykstančiame turnyre susikaus 16 žalgiriečių. Kauno „Žalgirio“ krepšininkai bei treneriai pirmajame etape yra suskirstyti į lietuvių ir legionierių pogrupius. Dvikovų laimėtojai pateks į antrąjį etapą, kuriame neišvengiamai susidurs lietuvių ir legionierių keliai.

Žalgiriečiai turnyre nuolat sulauks klausimų iš kelių skirtingų sričių („Žalgiris“, Eurolyga, NBA, pasaulio istorija, literatūra, muzika, klausimas X). Už kiekvieną teisingą atsakymą yra skiriama po tašką.

Pirmojoje dvikovoje tarp M.Pociaus ir M.Kuzminsko nuskambėjo 7 klausimai ir atsakymai į juos, o M.Kalnietis ir T.Delininkaitis atsakinėjo į 10 klausimų.

Kaip pirmosiose „Protų kovose“ sekėsi kautis žalgiriečiams, galite išgirsti „Žalgirio radijo“ laidos įrašuose.

„Protų kovos“. M.Pocius prieš M.Kuzminską:

„Protų kovos“. M.Kalnietis prieš T.Delininkaitį:

Komentarai