Kaip žalgiriečiai švenčia kovo 8-ąją (VIDEO) 0

Kovo 8-oji – tarptautinė moterų diena. Kauno „Žalgirio“ krepšininkai SPORT1 televizijos laidos „Žalgiris TV“ žurnalistams papasakojo, ką jiems reiškia ši šventė ir kaip jie sveikina savo brangias moteris.

Pasirodo, jog pats rūpestingiausias šią dieną yra puolėjas Tadas Klimavičius. Aukštaūgis pripažino, jog niekaip negalėtų pamirši tokios šventės ir jai pasiruošia jau iš vakaro. „Kaip T.Klimavičius švenčia kovo 8-ąją? Perka labai daug gėlių ir neša savo mylimoms moterims! Dukros, žmona ir uošvienė šį rytą, žinoma, sulaukė išskirtinio dėmesio.“

Tarptautinės moterų dienos nepamiršo ir „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas. „Ryte su sūnum Matu nupirkom tulpių, o dabar lepinsim visą dieną!“, – entuziastingai kalbėjo žaidėjas. Jis taip pat pripažino, jog ši diena jam visų pirma asocijuojasi su tulpėmis.

Ne taip džiaugėsi Martynas Pocius – jo sužadėtinė šiuo metu yra už Atlanto, tad krepšininkas teigė, jog ši diena niekuo neišsiskiria. Panašiai kalbėjo ir snaiperis Tomas Delininkaitis, kurio žmona šiuo metu yra Klaipėdoje. Tiesa, Tomas pripažino, jog atsigriebs laisvą dieną, kai bus kartu.

Pilname SPORT1 televizijos interviu su žalgiriečiais taip pat išgirsite: ką šią dieną aplankė T.Klimavičius ir P.Jankūnas ir kodėl Mantas Kalnietis nusprendė švęsti ne kovo 8-ąją, o kitą šventę.

Komentarai