„Žalgirio radijo“ laidoje tęsiasi „Protų kovų“ turnyras (AUDIO) 0

Neseniai „Žalgirio radijo“ eteryje startavęs žalgiriečių „Protų kovų“ turnyras įgauna pagreitį. Šį kartą dėl vietos gudriausių aštuntuke susikovė legionieriai DeJuanas Collinsas ir Marcusas Brownas bei Aleksandras Čapinas ir Bobanas Marjanovičius.

Kaip įprasta, Kauno „Žalgirio“ ekipos žaidėjai sulaukė klausimų iš įvairiausių sričių („Žalgiris“, Eurolyga, NBA, pasaulio istorija, literatūra, muzika, klausimas X). Už kiekvieną teisingą atsakymą tradiciškai buvo skiriamas taškas, o į kitą etapą iš pirmosios poros prasibrovė šmaikštusis D.Collinsas.

Kojos pastarajam nepakišo net ir tai, jog knygos „Da Vinči kodas“ autoriumi jis įvardino Bruce‘ą Willisą, o dainininkę Avril Lavigne palaikė Whitney Houston.

Tiesa, dar linksmesnė kova įvyko kitoje poroje, kur savo gebėjimus išmėgino A.Čapinas ir B.Marjanovičius. Pasirodo, jog nei vienas iš šių krepšininkų nežino paauglių dievaičio, dainininko Justino Bieberio, o B.Marjanovičius prieš teisingai atsakydamas spėliojo, kad „Hario Poterio“ knygos autorė kilusi iš Latvijos ar Lenkijos.

Kitame etape DeJuanas Collinsas susitiks su Mindaugu Kuzminsku, kuris iš kovos eliminavo Martyną Pocių, o A.Čapinas grumsis su Mantu Kalniečiu, įveikusiu Tomą Delininkaitį.

Atkrintamųjų varžybų principu vykstančiame turnyre jėgas išmėgina 16 žalgiriečių. Kauno „Žalgirio“ krepšininkai bei treneriai pirmajame etape yra suskirstyti į lietuvių ir legionierių pogrupius.

„Protų kovų“ mačai „Žalgirio radijo“ eteryje tęsis beveik iki pat sezono pabaigos, kuomet paaiškės gudriausias Kauno „Žalgirio“ komandos narys.

„Protų kovos“. D.Collinsas prieš M.Browną:

„Protų kovos“. A.Čapinas prieš B.Marjanovičių:

Komentarai