Šį vakarą – pirmoji Baltijos krepšinio lygos ketvirtfinalio dvikova 0

Jau šį vakarą į kovas Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionate stos Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, kurių ketvirtfinalio serijoje laukia Kėdainių „Nevėžio“ komandos barjeras. Į finalo ketvertą, kuris vyks Kauno sporto halėje, pateks ekipa serijoje iškovojusi dvi pergales.

Pirmą kartą turnyro istorijoje žalgiriečiai praleido reguliarųjį BBL sezoną ir į mūšį dėl pajėgiausios Baltijos šalių krepšinio komandos titulo įsitraukia nuo ketvirtfinalio. Tam, kad apgintų titulą, kauniečiams visų pirma teks įrodyti savo pranašumą prieš „Nevėžį“.

Kėdainių klubas reguliarųjį sezoną baigė šeštoje pozicijoje su pergalių-pralaimėjimų balansu 13-9. Visiškai tokia pati yra ir „Šiaulių“ statistika, tačiau dėl kitų rodiklių šiai komandai teko laipteliu aukščiau esanti pozicija. Nors kovo pradžioje „Nevėžis“ pralaimėjo Liepojos „Lauvas“ ekipai, vėliau kėdainiškiai nepasigailėjo Tartu „Rock“ klubo (81:55), kuris reguliariajame sezone finišavo trečias.

Vis dar galite įsigyti bilietus į pirmąjį žalgiriečių egzaminą šį sezoną Baltijos krepšinio lygoje. Kaip visada 40 proc. nuolaidos taikomos „Žalgirio“ Klubo nariams, o moksleiviams, studentams ir pensininkams (pateikus pažymėjimą) bilietas kainuos vos 3 Lt.

Jūsų palaikymas „Žalgiriui“ labai reikalingas! Pirmųjų serijos rungtynių pradžia Kauno sporto halėje – 18.55 val.

Komentarai