Kauno sporto halėje dvikova dėl vietos VTB Vieningosios lygos finalo ketverte 0

Jau šį vakarą Kauno sporto halėje lemiamas VTB Vieningosios lygos B grupės 10-ojo etapo rungtynes žais Kauno „Žalgiris“. Žalgiriečių varžovai – Mariupolio „Azovmash“ krepšininkai, kuriems vadovauja lietuvis Rolandas Jarutis. Tik pergalę iškovojusi ekipa pateks į VTB Vieningosios lygos finalo ketvertą ir tęs kovą dėl trofėjaus.

Kauno sporto halėje lengvas pasivaikščiojimas „Žalgirio“ krepšininkų tikrai nelaukia, apie tai byloja ne tik „Azovmash“ demonstruojami rezultatai Ukrainos lygoje, tačiau ir pirmasis susitikimas Mariupolyje, kuriame pergalę šventė šeimininkai. Vietos čempionate Mariupolio klubas žengia trečias su pergalių-pralaimėjimų balansu 24-15.

Tiesa, į Lietuvos krepšinio sostinę varžovai atvyksta su šiokiu tokiu kartėliu – paskutinė dvikova vietiniame fronte kovo 13 d. pralaimėta „Kryvbas Basket“ dvyliktukui 82:91.

Šį sezoną „Azovmash“ atstovavo savo šaliai ir Europos taurės turnyre, kur pasirodė neblogai, tačiau į kitą etapą nepateko.

Prieš akistatą su žalgiriečiais atsargus buvo ir Žalgiris.lt pakalbintas „Azovmash“ vyriausiasis treneris R.Jarutis: „Šioms rungtynėms ruošiamės labai rimtai, bet esame realistai ir žinome, prieš kokią komandą mums teks žaisti. Be to, rungtyniausime Kauno sporto halėje, kur žalgiriečių palaikymas yra beprotiškas. Net neabejoju – bus labai sunku.“

Vis dar galite įsigyti bilietus į rimčiausią žalgiriečių egzaminą šį sezoną VTB Vieningoje lygoje. Kaip visada 40 proc. nuolaidos taikomos „Žalgirio“ Klubo nariams, o moksleiviams, studentams ir pensininkams (pateikus pažymėjimą) bilietas kainuos vos 3 Lt.

Jūsų palaikymas „Žalgiriui“ labai reikalingas! Rungtynių pradžia Kauno sporto halėje – 18.55 val.

Komentarai