„ŽALGIRIO“ FANAI: Tu privalai palaikyti „Žalgirį“ kovoje su „Lietuvos rytu“! 0

www.greendeath.lt inf.

Kovo 26 diena, šeštadienis, Vilnius, „Siemens“ arena. Kauno „Žalgirio“ krepšininkai stoja į kovą su didžiausiu varžovu – „Lietuvos rytu“. Rungtynės, kaip ir visada, žada būti bekompromisinės. Turime trečią kartą šį sezoną įrodyti, jog esame geriausia Lietuvos komanda! Žalgiriečiams itin svarbus kiekvieno sirgaliaus palaikymas. Privalome sukurti tokią atmosferą, kad mūsų komanda jaustųsi lyg žaisdama namų arenoje.

Vienintelis oficialus Kauno „Žalgirio“ fanų klubas „Green Death“ organizuoja išvyką į šias rungtynes. Į išvyką renkamės šeštadienį (03.26), 14.30 val. prie „Neo Kaunas“ (buvęs „Kauno“ kino teatras) , išvykstame 15.00 val. Kelionės su bilietu į rungtynes kaina „Green Death“ nariams – 25 Lt, ne klubo nariams – 40 Lt. Registracijai pirmenybė teikiama klubo nariams. Užstatas, kurį paduoti BŪTINA – 20 Lt. Negaiškite, nes bilietai jau užsakyti ir vietų skaičius ribotas.

Išsamesnė informacija ir registracija telefonu 8 614 95052, Vaidas (tik skambinti).

Paskutinė data, kada bus galima paduoti užstatą ir užsiregistruoti – kovo 22 d. (antradienį) varžybų su „KK Kaunas“ metu.

Komentarai