Moksleiviai aktyviai rungiasi dėl galimybės išvysti „Žalgirį“ savo mokykloje 0

Viena iš populiariausių Kauno „Žalgirio“ komandos organizuojamų akcijų yra kiekvienais metais vis didesniu dalyvių skaičiumi pasižyminti „Žalgiris – Tavo mokykloje“. Kaip ir buvo galima tikėtis, šį sezoną tarp mokyklų taip pat užvirė atkakli kova. Iki jos atomazgos – dar penki susitikimai, pirmas kurių – jau rytoj prieš „KK Kaunas“ komandą!

Šį sezoną dėl galimybės savo mokykloje išvysti gyvas Kauno „Žalgirio“ komandos žvaigždes kovoja daugiau nei 30 mokyklų. Kol kas lyderių pozicija gali pasigirti praėjusių metų nugalėtojai Kauno „Saulės“ gimnazijos moksleiviai. Tiesa, jiems ant kulnų lipa Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazija ir Kauno KTU gimnazija. Nesnaudžia ir kitų mokyklų atstovai, kurie žada pasitempti likusių dvikovų metu.

Akcija „Žalgiris – Tavo mokykloje“ vyks iki Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos rungtynių. Jos nugalėtojai savo mokykloje sulauks Kauno „Žalgirio“ krepšininkų. Iki akcijos pabaigos liko dar penki „Žalgirio“ komandos namų mačai. Artimiausias susitikimas – jau rytoj LKL čempionate su „KK Kaunas“ dvyliktuku. Dvikovos pradžia – 18.55 val.

Ką reiktų daryti, kad ir tavo mokykloje įvyktų tokia šventė?

1. Surinkti daugiau nei 10 klasės (ar mokyklos) draugų, kurie nori pamatyti „Žalgirio“ varžybas Kauno sporto halėje;
2. Kaip galima anksčiau užregistruoti grupę, pateikiant ketinančių ateiti draugų skaičių ir sąrašą, ir susitarus priimtiną laiką atsiimk bilietus Kauno sporto halės kasoje;
3. Kiekvienas draugas pelnys mokyklai 1 tašką;
4. O daugiausiai taškų iki finalinės LKL rungtynių serijos surinkusi mokykla jau šią gegužę sulauks ypatingų svečių – Kauno „Žalgirio“ komandos!

Daugiau informacijos sužinoti ir savo klasę registruoti galima el. paštu indre@zalgiris.lt arba telefonu 8-610-72767.

Komentarai