„Protų kovų“ turnyre – P.Jankūno ir T.Klimavičiaus bei A.Milaknio ir S.Kavaliausko dvikovos (AUDIO) 0

„Žalgirio radijo“ eteryje vis didesnio populiarumo sulaukiantis „Protų kovų“ turnyras įsibėgėja. Praėjusią savaitę dėl vietos gudriausių aštuntuke lietuvių divizione susikovė puolėjai Paulius Jankūnas ir Tadas Klimavičius bei snaiperis Artūras Milaknis ir fizinio pasirengimo treneris Sigitas Kavaliauskas.

Ir šį kartą žalgiriečiai sulaukė pačių įvairiausių klausimų iš visiškai skirtingų sričių („Žalgiris“, Eurolyga, NBA, pasaulio istorija, literatūra, muzika, klausimas X). Už kiekvieną teisingą atsakymą tradiciškai buvo skiriamas taškas.

Kapitono P.Jankūno ir T.Klimavičiaus akistatoje krepšininkams teko sukti galvą, ar egzistavo antrasis Lietuvos karalius, ir kas parašė Lietuvos himno žodžius. Įdomu, jog vienas iš žaidėjų nusprendė, jog Lietuva niekada karaliaus taip ir neturėjo, o kitas – kad himno žodžius sukūrė… Simonas Daukantas.

A.Milaknio ir S.Kavaliausko mūšyje žalgiriečiams teko pasukti galvą ir prisiminti ne tik Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) finalininkus ar „Žalgirio“ legionierių skaičių, bet ir poemos „Metai“ autorių.

Kurie žalgiriečiai pateko į protingiausiųjų aštuntuką sužinosite pasiklausę nuotaikingų ir įdomių „Protų kovų“ turnyro akimirkų „Žalgirio radijo“ eteryje kartu su laidos vedėju Karoliu Tiškevičiumi.

„Protų kovos“. P.Jankūnas prieš T.Klimavičių:

„Protų kovos“. S.Kavaliauskas prieš A.Milaknį:

Komentarai