Principinė Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ kova – tiesiogiai per SPORT1 0

Šeštadienį 17 val. Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiantį ilgamečių varžovų Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ susitikimą, tiesiogiai transliuos pirmoji lietuviška sporto televizija SPORT1.

„Rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ visuomet sulaukia itin didelio žiūrovų susidomėjimo. Džiaugiamės galėdami pristatyti šią principinę dvikovą tiesiogiai, šeštadienį 17 val. Prieš varžybas rodysime specialiai ruošiamą „SPORT1 savaitgalis“ laidą, skirtą rungtynėms. Joje tiesiogiai kalbinsime pašnekovus iš arenos, klausysimės ekspertų nuomonių“, – sakė SPORT1 programų skyriaus vadovė Viktorija Butkutė.

Abu stipriausi Lietuvos krepšinio klubai, šiais metais jau pasitraukę iš Eurolygos, jau kurį laiką nežaidžia visu pajėgumu. Praėjusią savaitę „Žalgiris“ pralaimėjo Mariupolio „Azovmash“ ir išleido iš rankų bilietą į VTB Vieningosios lygos finalo ketverto varžybas, o „Lietuvos rytas“ tik po sunkios kovos Baltijos krepšinio lygos ketvirtfinalyje nurungė „Šiaulius“.

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) „Žalgirio“ ekipa (19 pergalių/0 pralaimėjimų) kol kas užima tvirtas lyderio pozicijas. Antroje vietoje – „Lietuvos rytas“ (17/2). Šiai komandai norint užsitikrinti palankesnes pozicijas LKL atkrintamosiose varžybose, būtina ne tik 26 taškų skirtumu atsirevanšuoti kauniečiams už nesėkmę laikinojoje sostinėje (60:85), bet ir laukti dar vieno „Žalgirio“ pralaimėjimo per likusius keturis reguliaraus sezono mačus.

Komentarai