Antrajame „Protų kovų“ etape žalgiriečiams klausimus pateiks ir krepšinio sirgaliai! 0

„Žalgirio radijo“ laidos naujiena, žalgiriečių „Protų kovos“, įpusėjo. Per pirmąjį turnyro mėnesį poromis tarpusavyje grūmėsi ir į įvarius klausimus atsakinėjo 14 „Žalgirio“ komandos krepšininkų ir 2 treneriai. Pusė žalgiriečių savo pasirodymus „Protų kovose“ jau baigė. Kita pusė pateko tiesiai į turnyro ketvirtfinalį. Įdomu tai, kad nuo šiol egzaminuoti žalgiriečius galėsite ir Jūs!

Prieš pat antrąjį turnyro etapą visi Lietuvos krepšinio sirgaliai kviečiami siųsti savo klausimus „Protų kovose“ besigrumiantiems žalgiriečiams, el. paštu radijas@zalgiris.lt. Jeigu Jūsų klausimai bus originalūs ir atitiks žaidimo temas – juos pateiksime žalgiriečiams „Protų kovų“ turnyre.

Žaidime dalyviams užduodama po 10 klausimų (2 apie „Žalgirį“, 2 apie „Eurolygą“, 2 apie NBA ir po vieną iš istorinės, literatūrinės, loginės bei muzikinės srities). „Protų kovose“ poroje besigrumiantiems žalgiriečiams užduodami vienodi klausimai. Kiekvienas teisingas atsakymas jo autoriui uždirba po 1 tašką. Surinkęs daugiau taškų už poros oponentą, „Žalgirio“ narys patenka į kitą etapą ir toliau kovoja dėl gudriausio žalgiriečio titulo.

Visas pirmojo etapo „Protų kovas“ galite išklausyti paspaudę ČIA. „Protų kovų“ ketvirtfinalyje susikirs komandos lietuvių ir legionierių keliai. Dėl patekimo į pusfinalį tarpusavyje susikaus šios poros:

M.Kuzminskas – D.Collinsas
M.Kalnietis – A.Čapinas
P.Jankūnas – T.Watsonas
A.Milaknis – O.Kostičius

Nepamirškite siųsti savo klausimų žalgiriečiams (radijas@zalgiris.lt) ir galbūt Jūs nulemsite tolesnę „Protų kovų eigą. Gudriausias žalgirietis paaiškės jau balandžio 19-20 dienomis.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai