Ž.Janavičius: „Šiauliuose gyvenimas teka ramia vaga“ (AUDIO) 0

Kauno „Žalgirio“ komandai priklausantis, tačiau „Šiaulių“ klubui iki sezono pabaigos paskolintas įžaidėjas Žygimantas Janavičius prieš kurį laiką „Žalgirio radijo“ rubrikai „Užribis“ papasakojo apie gyvenimą Šiauliuose, krepšinį ir su tuo visiškai nesusijusius dalykus.

Interviu su žalgiriečiu įvyko dar prieš lemiamą Baltijos krepšinio lygos (BBL) ketvirtfinalio seriją, kuri įrodė, jog šiuo metu „Šiaulių“ sportinė forma pakankamai gera ir tai – pavojingas varžovas visiems.

„Sekasi ne visai gerai, žaidžiame pernelyg banguotai, tačiau tikimės, kad savo trečią vietą iškovosime. Gatvėje kartais girdi, jog apkalba, tačiau šiauliečiams svarbiausia, kad sezono pabaigoje būtų trečioji vieta. Tada viskas bus taip, kaip įprasta ir turi būti“, – į apkalbas dėmesio krepšininkas teigia nekreipiantis.

„Pačiuose Šiauliuose gyvenimas ramus, viskas teka ramia vaga“, – laidos vedėjo Karolio Tiškevičiaus provokacijoms apie Šiaulius nepasidavė šiuo metu Saulės miesto ekipos marškinėlius vilkintis žaidimo dirigentas.

Ž.Janavičius papasakojo ir apie laisvą laiką, kurio, pasak jo, būna itin mažai. „Daug sportuojame, tad tų laisvų akimirkų išties turime labai minimaliai. Bet, kai jau būna, tai žinau, kur išeiti filmą pasižiūrėti, ar kur nuvažiuoti pavalgyti.“

Pilname pokalbyje su žaidėju taip pat išgirsite: kokios su automobiliu susijusios bėdos žiemą kamavo žalgirietį, ko Ž.Janavičius labiausiai laukia jį aplankant ir ar įžaidėjas kada nors apsilankė liūdnai pagarsėjusioje „Arklidėje“.

Komentarai